Alina Gorghiu: Decizia UDMR aparține în totalitate formațiunii, PNL nu are niciun aport. Ne dorim implementarea propriului program de guvenare (VIDEO)

Publicat: 27 11. 2014, 16:45
Foto: rfi.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, în exclusivitate pentru B1 TV, că Partidul Național Liberal nu are niciun aport la decizia  UDMR de a ieși de la Guvernare.

„Decizia UDMR nu are nicio legătură cu PNL. Este o decizie pragmatică, probabil că au făcut în ședințele lor de analiz anumite calcule, și-au pus și ei întrebări, și-au răspuns și au ajuns la această decizie. Probabil vor consimți ieșirea de la guvernare. E o decizie care aparține exclusiv UDMR, fără aportul PNL”, a declarat Gorghiu.

„Cu siguranță, în mare parte se suprapune peste dorința noastră de a ajunge într-un interval de timp mai scurt sau mai lung să ne implementăm propriul program de guvernare”, a completat purtătorul de cuvânt al PNL.

Kelemen Hunor a declarat, joi, după consiliul permanent al UDMR, că recomandarea liderilor maghiari este ieșirea de la guvernare.

Liderul UDMR a precizat că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii, iar decizia urmează să fie validată în ședința CRU din 13 decembrie.

Alina Gorghiu, despre ieșirea UDMR de la guvernare