Alina Gorghiu: Dacian Cioloș va participa la Consiliul Național al PNL (VIDEO)

Publicat: 01 11. 2016, 23:00

Dacian Cioloş cu un picior în guvern şi cu celălalt în PNL. Deşi a anunţat că nu se va implica în campania PNL, lideri liberali anunță ca la Consiliul Național de miercuri va fi prezent și premierul, informează B1 TV. În ceea ce privește prezența lui Ciolos la mitingul PNL de pe 6 noiembrie, șefii partidului sunt ceva mai rezervați.

Întrebată, într-o emisiune televizată dacă premierul va participa la Consiliul Național al PNL, Alina Gorghiu a răspuns: „Da, pentru că l-am rugat să vină să își prezinte platforma România 100 și pentru că mi se pare de bun simț să dai un vot pentru candidatul de prim-ministru susșinut de PNL, în prezența domniei sale. (…) Noi susținem un prim-ministru neînregimentat politic. Este o premieră în politica românească”, a declarat șefa PNL.

Cât priveşte mitingul pe care PNL în pregăteşte duminică, unde este aşteptat şi Dacian Cioloş şeful de campanie a liberalilor a afirmat că premeirul este aşteptat în stradă.

”Vă vom prezenta proiectul manifestației și acolo veți vedea. Evident că domnul Cioloș este candiatul nostru pentru funcția de prim-ministru, doar că dânsul va vorbi de platforma dânsului acceptând ca noi, partidele, vom vorbi despre programul nostru de guvernare”, a declarat Gheorghe Falcă.

Alina Gorghiu: Dacian Cioloș va participa la Consiliul Național al PNL

#DIRECT_ONE_4qesgl#