Alina Gorghiu, cu zâmbetul pe buze înainte de Biroul Politic Național al PNL: Sunt dezamăgită, supărată, cătrănită, amărâtă de rezultatul pe care PNL l-a obținut la București (VIDEO)

Alina Gorghiu, cu zâmbetul pe buze înainte de Biroul Politic Național al PNL: Sunt dezamăgită, supărată, cătrănită, amărâtă de rezultatul pe care PNL l-a obținut la București (VIDEO)
Foto: B1 TV

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, cu zâmbetul pe buze că este cătrănită, dezamăgită și amărâtă de rezultatul obținut de liberali în Bucuresți, la alegerile locale. Totodată, aceasta a precizat cuă nu a fost miercuri la Cotroceni pentru a discuta cu președintele Klaus Iohannis.

”Văd că e isterie națională cu mersul la Cotroceni sau la Parlament. Nu am fost nicăieri. Ne pregătim de BPN unde va fi o analiză care nu are niciun fel de legătură cu toate scenariile și speculațiile pe care le aud. La sfârșit va ieși un PNL mai întărit”, a spus Gorghiu.

În ceea ce privește declarațiile președintelui Iohannis cu privire la rezultatul alegerilor, șefa PNl a declarat: ”Nu trebuie să spună președintele că este nemulțumit de rezultatul de la București, vă spun eu că sunt dezamăgită, supărată, cătrănită, amărâtă de reuzultatul pe care PNL l-a obținut la București și le promit tuturor bucureștenilor că vom face absolut tot ce trebuie pentru a recupera încrederea lor”.

Alina Gorghiu, cu zâmbetul pe buze înainte de Biroul Politic Național al PNL: Sunt dezamăgită, supărată, cătrănită, amărâtă de rezultatul pe care PNL l-a obținut la București

#DIRECT_ONE_jiyc14#

Rugată să vorbească despre problema demisiei secretarului general Ilie Bolojan, așa cum cereau cei cinci lideri de sectoare, Alina Gorghiu a declarat: „Vom discuta în cadrul BPN absolut orice, nu vreau să emit păreri. Cred că ne pripim cu dezbaterile din spațiul public”.

”Nu a fost la Cotroceni. Nu am avut nicio discuție, dar sper să am curând o discuție pe teme care țin de viitoarea agendă parlamentară. Nu evit nicio discuție cu președintele. Ideea de consultări cu partidele trebuie să îi apartinea președintelui, în acest moment ne ocupăm de bucătăria internă a PNL. După un moment dificil îți faci calcule și vezi unde ai greșit. Alții se ocupă cu excluderi de alți membri”, a mai spus Alina Gorghiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`