Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu este susținut din interiorul partidului în mod ferm, neechivoc. Este un adversar redutabil pentru PSD (VIDEO)

Publicat: 21 04. 2016, 17:17
Foto: B1 TV

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi că partidul susține în mod ferm candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Generală a Capitalei.

”PNL a parcus pașii procedurali pentru validarea candidaturii la Primăria Generală a domnului Cătălin Predoiu. Cătălin Predoiu este în mod ferm, neechivoc, susținut din interiorul partidului de toți membrii PNL. Este un adversar redutabil pentru PSD pentru că transmite tot ceea ce nu transmite PSD prin cadidaturile sale pentru București: decență, integritate, un proiect, seriozitate. Vom demonstra toate aceste lucruri pe parcursul campaniei electorale”, a declarat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: Cătălin Predoiu este susținut din interiorul partidului în mod ferm, neechivoc. Este un adversar redutabil pentru PSD

#DIRECT_ONE_tr90kl#

Liderul PNL a precizat că din acest momentliberalii se vor concentra pe poiectul pentru București.

”Prioritatea PNL este de a muta discursul public pe proiectul pentru București, pe soluții pentru bucureșteni. În foarte scurt timp, candidații vor veni să prezinte aceste soluții pentru Capitală. De azi, și eu, și copreședintele Vasile Blaga vom refuza să intrăm în discuții care să deturneze dezbaterea publică de la subiecte care țin de soluții”, a mai spus liderul liberal.

Gorghiu a vorbit și despre faptul că CCR dezbate pe 4 mai sesizarea privind neconstituționalitatea legii alegerilor. (Detalii AICI)

”Data de 4 mai este o dată foarte importantă pentru PNL. (…) Sunt convinsă că data de 4 mai va fi un succes prin soluția pronunțată de CCR”, a precizat Alina Gorghiu.