Alina Gorghiu: A fost o decizie unanimă, am avut o discuție cât se poate de serioasă, dar complicată. Candidatul pe care fiecare membru PNL îl va susține la Primăria Capitalei e Ludovic Orban (VIDEO)

Publicat: 22 02. 2016, 14:08
Foto: expresspress.ro

„Decizia a fost unanim luată”, a spus co-președintele PNL, Alina Gorghiu, despre schimbarea candidatului liberal la Primăria Capitalei.

„Nu a fost nimic extraordinar nici la graficul anunțat. A fost o discuție cât se poate de serioasă, aplicată și chiar complicată. Finalul e acesta – candidatul PNL pe care fiecare membru îl va susține la Primăria Capitalei este prim vicepreședintele Ludovic Orban”, a explicat Gorghiu.

Întrebată dacă aceasta a fost singura schimbare, liberala a dat asigurări că „nu se mai schimbă, nu s-a pus problema de nicio schimbare”.

Alina Gorghiu: A fost o decizie unanimă

#DIRECT_ONE_gwyq3l#

Despre retragerea lui Cristian Bușoi, șefa PNL susține că „a fost opțiunea lui ca, în urma unui sondaj de opinie, să facă pasul în lateral și a optat pentru a susține candidatura lui Ludovic Orban care vine cu energii noi pentru Capitală și un proiect care va fi lucrat, elaborat de Cristian Bușoi și echipa lui”.

Pentru sectoare, candidaturile vor fi luate „în scurt timp”. Gorghiu afirmă că „alergăm și cu candidați la Primăria Capitalei, și de sectoare, fără să știm împotriva cui alergăm”.
Liberala subliniază că PNL este singurul candidat care și-a făcut publice mare parte dintre candidaturile din țară.