Alina Gorghiu A DEMISIONAT de la şefia PNL: Recunosc victoria PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Publicat: 12 12. 2016, 14:18

Alina Gorghiu a anunţat, luni, că, urmare a rezultatului de la alegerile parlamentare, îşi depune mandatul de la şefia PNL. Într-o conferință de presă, șefa PNL a recunoscut victoria PSD în alegerile parlamentare și a anunțat că liberalii vor face opoziție în următorii patru ani.

„Votul covârșitor s-a dus înspre PSD. Recunosc victoria PSD. Au un program de guvernare care presupune multe promisiuni, un program pe care PNL, din opoziție, se va asigura că va fi dus la îndeplinire.Vom face opoziție, una curată, fermă.

Am avut încă de ieri discuții cu colegii mei de partid. I-am informt că nu existăalt gest pentru mine decât cel al depunerii mandatului. A fost o onoare pentru mine să fiu șef al PNL timp de doi ani. A fost o onoare să colaborez cu toți colegii mei și îi asigur că o să fac asta în continuare.

Sunt și alți lideri din conducerea partidului care își asumă aceeași atitudine pe care v-am descris-o anterior.

În această după-amiază voi avea o discuție cu primele 20 de filiale, care au rezultate peste media națională.Le voi propune colegilor mei să accepte propunerea mea să convocăm rapid Convenția Națională a partidului, forul care organizează alegerile.

În mod cert, e nevoie să se stabilească o nouă conducere a PNL. E nevoie de o conducere legitimă, de coerență, de stabilitate.

Mâine, în cadrul BPN, se va decide formula de intermat până la Convenția Națională. (…) Am convingerea că vom depăși acest șoc electoral, acest rezultat deloc bun pentru PNL și vom merge mai departe”, a declarat Alina Gorghiu.

#DIRECT_ONE_lt6cfq#