Alina Bădic, despre zilele în care vor avea loc alegerile prezidențiale: „Avem o realitate lumească ușor conflictuală, dar realitatea spirituală e foarte frumos conturată” / Profilul de candidat cu cele mai mari șanse să câștige (VIDEO)

Alina Bădic, despre zilele în care vor avea loc alegerile prezidențiale: „Avem o realitate lumească ușor conflictuală, dar realitatea spirituală e foarte frumos conturată” / Profilul de candidat cu cele mai mari șanse să câștige (VIDEO)

Astrologul Alina Bădic a explicat duminică, pentru B1 TV, care sunt particularitățile astrale ale zilelor de 24 noiembrie și 8 decembrie, când au loc alegerile prezidențiale, și care este profilul candidatului care are cele mai mari șanse să câștige.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 septembrie: „Pentru Săgetători sunt două teme de mare forță și de ambele trebuie să țină cont în mod special” (VIDEO)

Particularitățile astrale ale zilelor în care avem alegeri prezidențiale

„În primul rând, vorbim în mod special despre aceste două zile foarte strategic alese. Chiar și din punct de vedere astral sunt două zile de mare forță. Vorbim despre 24 noiembrie și 8 decembrie (zile în care sunt alegerile prezidențiale – n.r.). Ambele sunt încărcate de semnificații karmice.

Aș începe cu o prezentare scurtă, un tablou politic astral pentru 24 noiembrie. E ca și cum am avea două realități: o realitate astrală, spirituală, și una lumească. (…)

Avem această realitate lumească ușor conflictuală. Avem foarte multe caree în T care vorbesc despre indecizie, despre faptul că poate exista polemică, o negociere pe care o facem într-un fel, apoi regretăm, e ca și cum orice ai face pe aceste caree în T, apare o nemulțumire. Aceasta este realitate lumească, conflictuală cumva. Nu exagerat de conflictuală, dar suficient cât să existe semne de întrebare. Chiar și din punct de vedere organizatoric pot apărea probleme, lumea se poate răzgândi etc. Deci apar răsturnări din acestea mai mult în zona mercuriană, adică acum gândești ceva și peste două ore s-ar putea să te gândești la altceva.

Și realitatea spirituală care e, aș spune, atât de frumos conturată, toate planetele mari sunt aproape perfect aspectate. Vorbim de Neptun, Uranus, Pluto. E o forță incredibilă din punct de vedere spiritual. Sunt zile atât de încărcate de semnificații spirituale și karmice încât cred că nu are cum să nu iasă decât bine pentru că această perioadă, indiferent cât de mult ne zbatem noi pe pământ – și alegerile sunt foarte importante – va avea loc și ceva în paralel cu ce se întâmplă concret din punct de vedere politic strict legat de țara noastră.

Deci perspectiva aceasta astrală se mută puțin și pe zona generală, pe mondial. S-ar putea să existe în paralel cu alegerile de la noi foarte multe evenimente la nivel politic mondial destul de dure. Spuneam că e o realitate dură, încărcată de aspecte foarte conflictuale, chiar dacă forța pe aceste planete mari e impecabilă”, a explicat Alina Bădic în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Irina Petraru.

Candidații la prezidențiale avantajați de astre

Astrologul a mai spus că sunt avantajați politicienii diplomați, dar și care au o anumită prestanță. Competiția va fi câștigată de persoana care „va avea cel mai mare grad de apropiere față de sufletele oamenilor”.

„Pe unde va toți candidații sunt destul de bine aspectați pe această zonă, persoane cu un caracter foarte puternic. Toate astrogramele sunt foarte frumoase din acest punct de vedere, sunt personalități complexe, cu toții au respect față de divinitate.

Pluto în Vărsător spune că, de fapt, contează pachetul. Pluto în Vărsător nu va mai vorbi până în 2043 doar despre o persoană care se identifică unică și restul sunt în jur. Acest Pluto spune că toată lumea contează, adică va fi o perioadă în care nu va mai conta cultul personalității, ci se schimbă puțin treaba din punct de vedere al prestanței liderilor sau a modului în care sunt ei priviți”, a mai explicat Alina Bădic.

Aceasta a insistat apoi că nu e deloc încurajată reticența față de tot ce ține de Dumnezeu, biserică și religie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`