Alina Bădic, despre candidații la prezidențiale. Cine sunt pedagogul, romanticul, omul cu putere hipnotică, iubitorul de oameni și cel cu predispoziție către funcții câștigate cu greu (VIDEO)

Alina Bădic, despre candidații la prezidențiale. Cine sunt pedagogul, romanticul, omul cu putere hipnotică, iubitorul de oameni și cel cu predispoziție către funcții câștigate cu greu (VIDEO)

Astrologul Alina Bădic a vorbit duminică, pentru B1 TV, despre fiecare dintre cei mai importanți candidați la prezidențiale, punctând că a avut surpriza plăcută să descopere că fiecare „are corespondență cu planul divin”. Aceasta a insistat că nu e deloc încurajată reticența față de tot ce ține de Dumnezeu, biserică și religie.

Alina Bădic a vorbit, în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Irina Petraru, și despre particularitățile astrale ale zilelor de 24 noiembrie și 8 decembrie, când au loc alegerile prezidențiale.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 septembrie: „Pentru Săgetători sunt două teme de mare forță și de ambele trebuie să țină cont în mod special” (VIDEO)

Alina Bădic, despre Marcel Ciolacu (PSD)

„Tabloul acesta natal saturnian, de exemplu, pentru dl Ciolacu e foarte puternic, forța psihică, forța plutoniană-uraniană se remarcă la dl Ciolacu, e o putere de concentrare și o putere hipnotică foarte mare. Avem două recepții mutuale – recepțiile mutuale într-o temă astrală sunt foarte importante pentru că, de obicei, ele dau forță și planetele își împrumută una alteia din putere. Aceste recepții mutuale sunt Saturn – Marte și Pluto – Mercur (…) Pentru un bărbat e foarte bine, dă masculinitate și foarte multă putere. Are și o trină superbă Pluto – Marte, deci o astrogramă foarte puternică pe tot ce ține de zona energetică.

Multă putere legată și de zona care are corespondență cu planul divin – dar asta regăsim în toate temele, o surpriză extraordinar de plăcută.

Avem o trină Soare – Saturn care dă seriozitate”, a explicat Alina Bădic.

Astrologul a mai susținut că Ciolacu e avantajat și de faptul că are „foarte multe planete pe semne de foc”.

„O structură foarte puternică, cu potențial mare” – este concluzia în cazul liderului PSD.

Alina Bădic, despre Nicolae Ciucă (PNL)

În cazul lui Nicolae Ciucă există o „predispoziție interesantă către funcții câștigate cu greu și cu multă responsabilitate. Saturn în Pești dă adversari puternici și pătimași din naștere și generează funcții pe care dânsul le-a avut, dar dificil de gestionat, grele, pe care nativul le ia foarte mult în serios. (…) Aceste persoane cu Saturn în Pești se pot simți foarte ușor sfidate”.

Alina Bădic, despre Mircea Geoană

Și la Mircea Geoană avem „o putere mare pe semne de foc”, care „atrage notorietate”.

„Dar există un indiciu extraordinar care mi-a atras atenția: nu trebuie să-și părăsească structura aceasta de pedagog. Zona de comunicare, de discurs e cea care dă vitalitate. Aici e foarte importantă zona aceasta de pedagog, de persoană care-i învață pe ceilalți”.

Deci Geoană e „un foarte bun pedagog” și are „structură de profesor”.

Alina Bădic, despre Elena Lasconi (USR)

La Elena Lasconi „avem o Lună în Rac care dă nativul ca fiind un iubitor de țară și pe undeva foarte multe planete pe semnul Gemenilor dau o forță deosebită pe comunicare. Vedem și la dna Lasconi că e sociabilă și comunicarea e foarte bine întreținută. Atenția trebuie canalizată pe zona de interes, (…) pe acele domenii care presupun afirmarea vocației-bază. Aici dânsa știe ce zonă consideră că e vocația-matcă. Acolo poate să aibă succes nelimitat. Trebuie căutat, că eu nu am avut ora nașterii, în funcție de ea se poate stabili vocația-matcă”.

Alina Bădic, despre George Simion (AUR)

„Drum profesional foarte versatil, apropierea sufletească de oameni e dată de Jupiter în semnul Peștilor. Avem și o Lună exaltată în Taur, conjuncție Venus – Pluto. Succes la oameni, la mase. Contează foarte mult prieteniile de suflet și modul în care se fac atașamentele. Luna în Taur dă atașamente foarte puternice. O ușoară nostalgie, e o persoană romantică. (…) E foarte interesat să susțină un ideal, e un idealist și poate merge până în pânzele albe”.

Alina Bădic, despre Diana Șoșoacă (SOS România)

Despre Diana Șoșoacă, astrologul Alina Bădic a explicat: „Lună în Pești foarte frumoasă, care o apropie de zona divinului într-un mod deosebit. Noblețea dată de Neptun în Săgetător și Jupiter în Berbec și Saturn în Leu, atâta forță pe semne de foc vorbește despre persoane care iubesc oamenii, apropiate de divin, persoane care creditează pe orcine, chiar dacă în viață pot avea și dezamăgiri. Sunt persoane foarte generoase cu oamenii, au încredere în oameni, pornesc de la premisa credibilității oamenilor. Foarte multă forță și dinamism”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)