Alin Nica susține candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale

Alin Nica susține candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale
Alin Nica/ Facebook

Alin Nica, fostul președinte al PNL Timiș, a anunțat luni că susține candidatura la prezidențiale a lui Mircea Geoană.

El și-a explicat într-un mesaj postat pe Facebook opțiunea invocând experienţa vastă a lui Mircea Geoană şi cariera construită în medii diplomatice, care “reprezintă un atu esenţial pentru România în acest moment”.

Susţin candidatura lui Mircea Geoană pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Contextul actual, marcat de schimbările dictate de autorităţile centrale în privinţa alegerilor, a evidenţiat clar intenţia de vot a timişenilor. Cei 109.000 de votanţi din Timiş care mi-au acordat încrederea lor au demonstrat că valorile şi principiile nu pot fi cumpărate sau manipulate de diverse grupuri politice. Îl susţin pe candidatul independent Mircea Geoană, deoarece experienţa sa vastă şi cariera construită în medii diplomatice reprezintă un atu esenţial pentru România în acest moment. Cred cu tărie că el este candidatul cu cele mai mari şanse în această cursă electorală. Mircea Geoană are nu doar pregătirea diplomatică necesară, dar şi respectul liderilor internaţionali, atât în Europa, cât şi pe scena globală”.

În opinia sa, votul „masiv” al celor care au optat pentru el reconfirmă sprijinul acordat unui candidat bine pregătit, care poate face faţă provocărilor administrative şi, în mod similar, vor aprecia la fel şi când vor avea de ales viitorul preşedinte al României.

„Votul masiv al celor 109.000 de timişeni acordat mie reconfirmă sprijinul oferit unui candidat bine pregătit, capabil să ocupe cu responsabilitate funcţia pentru care candidează şi să facă faţă provocărilor administrative pe care le va întâmpina şi sunt convins că timişenii vor gândi la fel şi atunci când vor alege preşedintele ţării. Alegerile prezidenţiale din acest an vor demonstra încă o dată capacitatea cetăţenilor din Timiş de a alege candidatul care va dezvolta România la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii”, afirmă Alin Nica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Nicolae Ciucă: Marcel Ciolacu nu va împărți puterea / Toată lumea a văzut de unde vine uraganul. Nu avem altceva de făcut decât să ne concentrăm să apărăm democrația și libertatea în România
21:01 - Un medic s-a deghizat și a încercat să-l ucidă pe partenerul mamei sale, administrându-i un vaccin fals anti-Covid. Care au fost urmările gestului extrem
20:57 - Ce salarii primesc doi șefi de promoție. Domeniul pe care l-au ales
20:51 - Ce răspuns a dat Nicolae Ciucă la întrebarea dacă i-ar răspunde la telefon lui Marcel Ciolacu, în cazul în care l-ar suna: „Există staff tehnic desemnat să rezolve problemele de guvernare” (VIDEO)
20:46 - Cum explică Nicolae Ciucă declarația că nu va face niciodată politică: „Nu trecusem prin momentul Dragnea, când m-a suspendat din funcția de șef al Statului Major al Apărării”
20:40 - Nicolae Ciucă: Eu sunt singurul candidat de care le este teamă celor de la PSD / Nu voi mai fi niciodată prim-ministru într-un Guvern al PSD
20:32 - Nicolae Ciucă, despre ce presupune pauza operativă dintre PNL și PSD: În momentul de față, s-a concretizat în a întrerupe orice dialog politic cu PSD. Rămânem la guvernare pentru că așa ne-am angajat (VIDEO)
20:28 - Debitul Dunării la intrarea în țară va crește în următoarele cinci zile. Va atinge un nivel periculos
20:22 - Nicolae Ciucă, întrebat dacă în spatele deciziei CCR care o vizează pe Șoșoacă se află PSD: „Este lesne, la îndemână să putem să interpretăm și așa”
20:05 - Transapuseana a scumpit terenurile. La ce prețuri sunt