Alfred Simonis, declarații despre întâlnirea liderilor PSD la Sâmbăta de Sus: „Vom evalua rezultatele pentru fiecare județ în parte” (VIDEO)

Publicat: 14 06. 2024, 09:51
Actualizat: 14 06. 2024, 10:23
Foto: Alfred Simonis / Facebook

Alfred Simonis, viitor președinte CJ Timiș, a declarat, în cadrul „Bună dimineața, România!”, că la ședința de la Sâmbăta de Sus, liderii Partidului Social Democrat (PSD) vor evalua rezultatele alegerilor pentru fiecare județ în parte.

Alfred Simonis, declarații despre întâlnirea liderilor PSD la Sâmbăta de Sus

„Vom evalua rezultatele pentru fiecare județ în parte. Strategia de abordare a următoarelor campanii și alte discuții care sunt firești în cadrul unui partid politic”, a declarat Alfred Simonis.

Acesta a mai precizat că nu crede că se va discuta astăzi despre candidatul la prezidențiale.

„În ceea ce privește următoarele alegeri, probabil că va fi o mică discuție despre strategie, dar nu cred că se vor lua decizii cu privire la modul în care vom aborda alegerile, cu candidat propriu, candidat comun și așa mai departe. E prematur să discutăm, nici măcar nu s-au centralizat toate rezultatele la alegerile locale din România în acest moment”, a menționat el.

„Când Rareș Bogdan spune ceva se întâmplă invers”

Totodată, viitor președinte CJ Timișoara a vorbit și despre declarațiile lui Rareș Bogdan, conform cărora, PNL va avea un candidat propriu la alegerile prezidențiale.

„Acum nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar să știți că, în general, când Rareș Bogdan spune ceva se întâmplă invers așa, istoric vorbind. Eu nu vreau să fac afirmații despre ce ar trebui să facă PSD ul sau PNL ul va fi o discuție internă în Partidul Social Democrat. Aici vom stabili împreună care e cea mai bună strategie pentru a câștiga alegerile prezidențiale, așa cum e firesc, fiecare partid își dorește câștigarea oricărui tip de alegeri, că așa e menirea și scopul oricărui partid politic. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Fiecare partid are dreptul să-și susțină propriul candidat în perioada următoare va fi mai clar despre cine și cum va candida”, a spus el.