Alfred Simonis, despre planurile în fruntea CJ Timiș : „Urmează evaluarea pe fiecare rezultat în fiecare localitate, să încercăm să facem majorități” (VIDEO)

Alfred Simonis, despre planurile în fruntea CJ Timiș : „Urmează evaluarea pe fiecare rezultat în fiecare localitate, să încercăm să facem majorități” (VIDEO)
Sursa foto: Alfred Simonis / Facebook

Alfred Simonis, viitor președinte CJ Timiș, a declarat, în cadrul „Bună dimineața, România!”, că, în ceea ce privește planurile pentru județ, urmează o evaluare pe fiecare rezultat în fiecare localitate și „să încercăm să facem majorități”.

„Un record al PSD în Timiș, cred că după Revoluție”

Acesta a menționat că PSD a câștigat 55 de primarii din 99, în Timiș.

„Un record al PSD în Timiș, cred că după Revoluție. Am câștigat aproape 130.000 de voturi, o diferență mare față de principalul contracandidat, de aproximativ 20.000 de voturi. Avem majoritate în Consiliul Județean. Am luat mulți consilieri locali la Timișoara. Urmează evaluarea pe fiecare rezultat în fiecare localitate, să încercăm să facem majorități. Sunt unul dintre cei care spune că ar trebui să organizăm majorități în jurul primarului pentru că nu cred că trebuie Consiliul Local să nu fie de acord cu votul cetățenilor și să izoleze un primar care a câștigat primăria, indiferent că îmi convine sau nu îmi convine asta. Prin urmare, cred că la Timișoara ar trebui să existe un pic un viceprimar din partea partidului care a câștigat alegerile în Timișoara și aici e vorba de Alianța Dreapta Unită. Așa cum cred că la Consiliul Județean având majoritatea ar trebui să facem majoritate în jurul partidelor care au câștigat alegerile, dar la fel și în fiecare localitate în parte”, a precizat Alfred Simonis.

„În ceea ce privește planurile de viitor, am stabilit deja, mâine voi avea o primă întâlnire cu domnul Nica, cel care va ocupa funcția de președinte al CJ timiș încă vreo 3 luni și jumătate de acum înainte, pentru a începe să lucrăm împreună trei-patru luni de zile, să nu pierdem aceste 4 luni, să stabilim direcțiile, să ne punem la masă, să vedem ce s-a făcut bun, să fie continuat. E obligatoriu să avem o colaborare în aceste 4 luni, pentru că marile proiecte nu așteaptă 4 luni până încheie unu și vine altul. Trebuie să colaborăm”, a continuat el.

Alfred Simonis a câștigat șefia CJ Timiș în fața fostului liberal trecut la ADU, Alin Nica

Amintim că, Alfred Simonis, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Timiș a câștigat alegerile. Acesta l-a învins pe Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, susținut de ADU.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)