Alexandru Nazare: Ponta, mințind în halul în care minte, ar trebui să își dea demisia

Publicat: 12 01. 2014, 15:30
Foto: B1.ro

Vicepreşedintele PDL, Alexandru Nazare, a declarat că premierul Victor Ponta, „minţind în halul în care minte”, ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, după ce spune că Legea descentralizării este cel mai important act al Guvernului, dar a fost respinsă de Curtea Constituțională.

Decontul politic pentru Ponta e consistent, nu e pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, dar minţind în halul în care minte…el a promis nenumărate lucruri înainte de a prelua puterea şi odată ce a preluat-o demonstrează că nu e în stare să o gestioneze. Ar trebui să-şi dea demisia, dumnealui dacă ar avea responsabilitate ar trebui să-şi dea demisia imediat, dat fiind că s-a lăudat şi în Parlament când prezentat descentralizarea că este cel mai important act al Guvernului Ponta pe anul 2013„, a spus Nazare, potrivit Mediafax.

Vicepreşedintele PDL a susţinut că proiectul Legii descentralizării a fost „un hei-rupism” şi „o încercare a-l mulţimi pe Dragnea sau pe alţi baroni”.

Nazare mai spune că procesul descentralizării trebuia realizat în corelare cu cel al regionalizării pentru a eficentiza atragerea de fonduri europene.