Alexandru Muraru (PNL), despre modificarea Legii pensiilor: Nu putem să îi lăsăm în spate nici pe cei umiliți de acest tip de calcul fără să aibă niciun gram de vină (VIDEO)

Publicat: 16 09. 2024, 13:37
Sursa foto: Facebook @ Alexandru Muraru

Deputatul PNL Alexandru Muraru a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că liberalii vor promova în continuare în Parlament modificarea legii pensiilor, astfel încât pensiile pentru cei care au grupe de muncă și pentru persoanele cu dizabilități să nu fie înghețate.

Totodată, acesta a negat faptul că reprezentanții Comisiei Europene se opun corecțiilor pe lege astfel încât aceste persoane să nu fie prejudiciate de actul normativ:

“Domnul Ciolacu, sigur, poate da ordine doar în PSD, nu poate da niciun fel de directive în PNL, pentru că domnia sa a amenințat că nimeni nu mai schimbă nimic. Depunerea proeictului de lege pentru repararea greșelilor colegilor noștri din coaliție din Legea peniilor care practic a înghețat pensiile minerilor, metalurgiștilor, ceferiștilor, a celor cu grupe de muncă, a persoanelor cu dizabilități este și va fi promovată în Parlament.

Aceste categorii de pensionari pe care noi le considerăm neîndreptățiți și abandonați de PSD nu pot aștepta nici 1 ianuarie, nici promisiuni fără temei pe care le face Guvernul după discuții interminabile. Vedem că s-a ajuns la proteste. Nu putem să îi lăsăm în spate nici pe cei umiliți de acest tip de calcul fără să aibă niciun gram de vină”.