Alexandru Kocsis (Forța Dreptei): Iohannis a făcut foarte mult rău PNL de când a decis readucerea PSD la guvernare

Publicat: 25 09. 2024, 20:17
Foto: Alexandru Kocsis / Facebook

Alexandru Kocsis din partea Forța Dreptei, a declarat în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, că președintele Klaus Iohannis a făcut mult rău PNL-ului când a decis să readucă la guvernare PSD. Mai mult, potrivit acestuia, Klaus Iohannis ar compromite candidatura lui Nicolae Ciucă:

“Pentru PNL se pare că încă mai reprezintă ceva, altfel nu s-ar fi autodetonat cu câteva luni înainte de alegeri pentru a satisface capriciile acestui om.

Pentru că în curând va fi un om pe persoană fizică, nu va mai fi președintele României. Din punctul meu de vedere a făcut foarte mult rău PNL de când a decis readucerea PSD la guvernare, din opoziție, înapoi la guvernare și face mult rău inclusiv acum. A anulat orice șanse, și așa erau șansele mici, ale domnului Ciucă de a intra în turul 2.

În momentul de față Klaus Iohannis le-a anulat în totalitate din cauza acestui egoism politic. Nu se mai vorbește despre candidatura domnului Ciucă, despre domnul Ciucă care să intre în turul doi să se lupte cu PSD, se vorbește doar despre cum să satisfacă PNL capriciul politic al persoanei fizice Klaus Iohannis care vrea să fie senator sau orice, dar să fie și el ceva după ce își termină mandatul de 10 ani de președinte al României”.