Alexandru Kocsis (FD), despre moțiunea de cenzură depusă de USR: „Noi, categoric, vom susține, dar este făcut demersul pe genunchi” (VIDEO)

Publicat: 09 10. 2024, 20:28
Sursa foto: Alexandru Kocsis / Facebook

Deputatul Alexandru Kocsis (Forța Dreptei) a vorbit în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, despre moțiunea de cenzură depusă de USR împotriva Guvernului Ciolacu.

„Nu așa se face, moțiunea nu este un act unilateral, al unui singur partid”

Kocsis a precizat că partidul Forța Dreptei categoric va susține această moțiune, însă, e de părere că acest demers al USR “este făcut pe genunchi”.

“În privința moțiunii, când Ludovic Orban a dărâmat Guvernul Dăncilă, a început negocierile cu toate partidele politice, inclusiv cu parlamentari la nivel individual, încă din luna august. Moțiunea a fost depusă și votată abia pe 10 octombrie. Deci, acolo, negocierile, tratativele trebuie să fie consistente.

Au fost formate 4-5 echipe de negociere. Nu așa se face, moțiunea nu este un act unilateral, al unui singur partid.

Este un instrument democratic al opoziției. Din punctul meu de vedere, ar trebui să existe. Noi, categoric, vom susține, dar este făcut demersul pe genunchi, trebuie să vă spun adevărul, dar asta nu înseamnă că nu vom susține. Vrem să arătăm cine e de partea dreaptă și cine e de partea stângă a baricadei”.