Alexandru Dimitriu (USR): În momentul de față, PNL, din nefericire, este lângă PSD, lângă aceste măsuri socialiste. Sperăm ca PNL să redevină un partid de dreapta, să putem face o guvernare împreună

Alexandru Dimitriu (USR): În momentul de față, PNL, din nefericire, este lângă PSD, lângă aceste măsuri socialiste. Sperăm ca PNL să redevină un partid de dreapta, să putem face o guvernare împreună
Sursa foto: Facebook @Alexandru Dimitriu

Alexandru Dimitriu, consilier local USR, a fost prezent în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, unde a spus că USR speră ca PNL “să redevină un partid de dreapta”, pentru a putea face o guvernare împreună. “În momentul de față, PNL, din nefericire, este lângă PSD, lângă aceste măsuri socialiste”, a subliniat Dimitriu.

„Cei care vor măsuri de dreapta știu că trebuie să meargă la USR”

“Nu-mi dau seama care urmează să fie modalitatea în care electoratul va sancționa această guvernare.

Eu cred că cei care vor măsuri de stânga știu că trebuie să se ducă la PSD, cei care vor măsuri de dreapta știu că trebuie să meargă la USR, că, în momentul de față, PNL, din nefericire, este lângă PSD, lângă aceste măsuri socialiste. Noi în continuare, la USR, sperăm ca PNL să redevină un partid de dreapta, să putem face o guvernare împreună, dar îi așteptăm în acest sens să reușească să se desprindă de PSD-ism”, a spus Dimitriu.

„Elena Lasconi va fi acel candidat de turul 2, care va și câștiga Președinția”

Alexandru Dimitriu a comentat și datele ultimului sondaj Sociopol apărut, cu privire la rezultatele alegerilor prezidențiale.

“În ceea ce privește candidaturile pentru Președinție, eu știu, ca votant, înainte să intru în politică, relația cu președintele, cu candidatul pe care îl votez, este mult diferită față de votul politic pe care îl dai în general. Adică eu simt în Elena Lasconi și vă spun asta inclusiv din stradă. Noi, la Sectorul 5, în București, am început să facem campanie de 2 săptămâni și ieșim zilnic de 2 ori pe zi, feedbackul este excepțional, adică am mai avut situația asta, undeva, în 2019, la alegerile europarlamentare, în epoca Dragnea.

Exact același stil îl simt și acum. Deci eu sunt foarte încrezător că Elena Lasconi va intra în turul 2 și este cât de cât normal, că tot timpul a fost o contrapondere la PSD-ism. PNL-ul, repet, în acest moment, nu mai este acea contrapondere și domnul Ciucă, să mă ierte Dumnezeu, numai acel liberal, pe un cal alb, nu poate să pară. Și atunci sunt convins că Elena Lasconi va fi acel candidat de turul 2, care va și câștiga Președinția, pentru că în turul 2 PSD pierde”, a mai precizat consilierul local USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`