Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt”

Alegeri în PNL. Ludovic Orban: „Indiferent de câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt

Deși mulți apropiați l-au părăsit și au trecut în tabăra Cîțu, Orban a declarat că va lupta până la capăt, pentru alegerile care vor stabili viitorul președinte din PNL.

„Nu cedez (…) Indiferent câți vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt și voi da bătălia cu toată forța pe care o am, voi da bătălia pentru PNL, pentru România.

Îmi doresc un PNL cu oameni pe propriile picioare, un PNL liber, care votează conform propriei conștiințe și conform propriei convingeri și discernământ”, a mai transmis Ludovic Orban, aflat la o adunare a membrilor partidului din Vrancea.

Alegerile care vor stabili noua conducere se vor desfășura pe data de 25 septembrie. Pentru funcția de președinte, doar Florin Cîțu și Ludovic Orban și-au anunțat candidatura.

Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Marcel Vela și Nelu Tătaru se numără printre foștii colaboratori ai lui Ludovic Orban, care au trecut în tabăra lui Cîțu.

Ping-pong între Orban și Cîțu

În urmă cu câteva zile, Orban l-a criticat pe Cîțu pentru ratarea țintei de vaccinare anti-COVID-19. Premierul în exercițiu a răspuns tăios.

„Am auzit declaraţia şi m-a mâhnit această declaraţie. Aş fi vrut, de fapt, să aud mai mult despre ce a făcut domnul Ludovic Orban pentru campania de vaccinare, ce resurse a folosit în Partidul Naţional Liberal pentru campania de vaccinare, cât s-a implicat ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal pentru campania de vaccinare. Asta aş fi vrut mai mult să văd”, a declarat Cîțu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`