AGRAMAT, dar REVOLTAT! Fiul Vioricăi Dăncilă, mesaj pentru Iohannis: ”Nu eşti Preşedintele Meu”

Publicat: 17 01. 2018, 10:53
Foto: Facebook / Victor Dăncilă

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcția de premier, ceea ce înseamnă că a ajuns la mâna președintelui Klaus Iohannis. Același Iohannis despre care fiul lui Dăncilă susținea acum un an că ”Nu ești Președintele Meu”.

Victor Dăncilă este fan Liviu Dragnea, Adrian Năstase sau Victor Ponta, după cum reiese de pe pagina lui de Facebook, arată Adevărul. Este absolvent al Universității Ecologice din București și angajat al OMV Petrom, unde tatăl său este manager.

Pe 2 februarie 2017, chiar când mama sa condamna, de la Bruxelles, protestele masive împotriva Ordonanței 13, Victor Dăncilă scria revoltat și agramat că Iohannis nu este președintele lui:

”Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”.

A intrat astfel în contradicție cu prietenii săi de pe Facebook. Aceștia nu i-au împărtășit punctul de vedere și au luat apărarea oamenilor din stradă, care protestau contra Guvernului PSD.

Asta a dus la un schimb de replici între Victor Dăncilă și alți internauți, schimb care s-a încheiat cu un mesaj al tânărului din care nu se înțelege mare lucru:

”Dupa ultimile declaratii ale domnului de la cotroceni am inteles tot comportamentul asta "oamenii mei". Noi nu suntem Ghinion”.

Anterior, Victor Dăncilă o atacase pe ”băsista” Raluca Turcan. Nici de această dată părerea nu i-a fost împărtășită de prietenii de pe Facebook.