Adriana Săftoiu: Trebuie să dăm și altora șansa de a se înscrie în cursa electorală. Poate oamenii vor alege altă clasă politică (VIDEO)

Publicat: 23 01. 2012, 20:50

Adriana Săftoiu a declarat, luni, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că populația are dreptul de a alege o nouă clasă politică și că alegerile ar putea beneficia de noi personaje, noi candidați.

Aceasta a precizat că mesajul românilor este în general îndreptat împotriva tuturor politicienilor, nu doar a celor de la putere.

A fost o discuție privind modul în care va acționa Opoziția având în vedere că oamenii vor alegeri anticipate. Eu pot să-i cer demisia lui Emil Boc, dar eu de ce nu pot să-mi dau demisia. Am impresia că oamenii au ceva cu noi toți, poate trebuie să le dau și altora șansa de a se înscrie în această cursă electorală și oamenii să aleagă o altă clasă politică„, a explicat invitata.

Săftoiu a adăugat că, potrivit sondajelor, doar 9% dintre români mai au încredere în Parlament și doar 12% în Guvern, astfel indicând că poate este momentul ca politica din România să pornească de la zero.

Membrul PNL a precizat și că președintele partidului, Crin Antonescu, va discuta cu cei din PSD ca parlamentarii ambelor partide să își dea demisia, pentru a forța alegerile anticipate.

9% din populație mai are încredere în Parlament, 12% în Guvern. Poate oamenii au dreptul de a-și alege o nouă clasă politică. Mi-am depus demisia, Crin Antonescu a spus că mai dorește o discuție cu PSD și să vedem dacă putem să ne armonizăm. Dacă acesta este mesajul oamenilor trebuie să le dau dreptul, poate vor intra în cursă și alții și să o luăm de la zero„, a declarat invitata.

În încheiere, aceasta a confirmat demisiile din Parlament ale deputaților PNL Ludovic Orban, Ciprian Dobre, Cristian Horia, precum și pe a sa.

Da, am demisionat din Parlament. Suntem patru care am demisionat, Ludovic Orban, Ciprian Dobre și Cristian Horia. Demisiile au fost depuse la președintele de partid„, a conchis Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu: Oamenii au dreptul să-și aleagă o altă clasă politică

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15000').select();" id="embed_text_15000" />