Adriana Săftoiu, SĂGEȚI către președintele interimar al PNL. Deputatul o acuză pe Raluca Turcan de BLAT cu PSD

Publicat: 06 05. 2017, 09:29

Deputatul PNL, Adriana Săftoiu, a trimis săgeți către președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, aceasta nefiind mulțumită de o declarație a celei din urmă.

Săftoiu spune că în ședința PNL, Turcan ar fi dat de înțeles că s-a negociat cu cei din PSD pentru postul de viceguvernator la BNR și nu există niciun alt motiv să mai vină cineva cu o altă candidatură.

”…să te plângi de absența unui membru PNL în ședința comisiei juridice de la Senat si să explici ceva despre un blat cu PSD, e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absența persoanei inseamna blat cu PSD? Mă intreb ce fel de blat s-a făcut când in ultimul BPN (Biroul politic al PNL) ni s-a explicat că pentru anumite numiri in functii, in institutii publice, s-a negociat (oare cu cine?) si ca trebuie sa acceptăm lista, fără să ne mai batem capul cu alte candidaturi. Nu a contat cine ce CV si-a depus. S-a venit cu lista negociată! Si am auzit cuvântul ”democratie” invocat! Vai!”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

În ședința BPN a PNL s-a luat hotărârea ca Eugen Nicolăescu să fie candidatul pentru postul de viceguvernator al BNR.