Adrian Veștea, despre alocarea de 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală: Va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții

Publicat: 12 09. 2024, 15:52
Foto: Adrian Ioan Veştea / Facebook

Ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea, spune că noua alocare de 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală „va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții”, precum stadioanele din Constanța și Pitești sau patinoarul artificial de la Sfântu Gheorghe.

Încă 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală

PNL a oferit detalii despre această alocale.

„7,56 miliarde lei merg către dezvoltarea locală! Din această sumă, 2,5 miliarde de lei sunt destinate achitării facturilor restante pentru investițiile în infrastructură, prin PNDL, PNI «Anghel Saligny», PNRR și proiectele Companiei Naționale de Investiții (CNI).

5 miliarde de lei vor fi utilizați pentru încheierea contractelor de achiziții publice și actelor adiționale, susținând noi obiective de investiții, realizate de CNI”, afirmă liberalii, joi, într-o postare pe Facebook.

Adrian Veștea anunță contracte „pentru obiective majore de investiții”

Ministrul Dezvoltării spune că alocarea va ajuta și la „semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții”.

„Această măsură va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții, precum stadioanele «Gheorghe Hagi» din Constanța, «Nicolae Dobrin» din Pitești sau patinoarul artificial de la Sfântu Gheorghe”, a declarat ministrul Adrian Veștea.