Adrian Veștea, despre alocarea de 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală: Va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții

Adrian Veștea, despre alocarea de 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală: Va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții
Foto: Adrian Ioan Veştea / Facebook

Ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea, spune că noua alocare de 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală „va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții”, precum stadioanele din Constanța și Pitești sau patinoarul artificial de la Sfântu Gheorghe.

Încă 7,56 miliarde lei pentru dezvoltarea locală

PNL a oferit detalii despre această alocale.

„7,56 miliarde lei merg către dezvoltarea locală! Din această sumă, 2,5 miliarde de lei sunt destinate achitării facturilor restante pentru investițiile în infrastructură, prin PNDL, PNI «Anghel Saligny», PNRR și proiectele Companiei Naționale de Investiții (CNI).

5 miliarde de lei vor fi utilizați pentru încheierea contractelor de achiziții publice și actelor adiționale, susținând noi obiective de investiții, realizate de CNI”, afirmă liberalii, joi, într-o postare pe Facebook.

Adrian Veștea anunță contracte „pentru obiective majore de investiții”

Ministrul Dezvoltării spune că alocarea va ajuta și la „semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții”.

„Această măsură va contribui inclusiv la semnarea unor contracte pentru obiective majore de investiții, precum stadioanele «Gheorghe Hagi» din Constanța, «Nicolae Dobrin» din Pitești sau patinoarul artificial de la Sfântu Gheorghe”, a declarat ministrul Adrian Veștea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)