Țuțuianu: Dragnea, un element de vulnerabilitate. Cei mai mulți din teritoriu spun că trebuie să eliminăm această acuză că noi lucrăm numai în interesul unui singur om (VIDEO)

Țuțuianu: Dragnea, un element de vulnerabilitate. Cei mai mulți din teritoriu spun că trebuie să eliminăm această acuză că noi lucrăm numai în interesul unui singur om (VIDEO)

Adrian Țuțuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a explicat, pentru B1 TV, de ce consideră că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de la conducerea PSD și a Camerei Deputaților.

În opinia sa, dar și a celorlalți social-democrați care au semnat scrisoarea, Dragnea are un scor extrem de mic în sondaje, lucru de neacceptat pentru un partid ca PSD. Mai mult, demisia lui Dragnea este necesară pentru a nu mai exista percepția că PSD lucrează numai în interesul unui singur om. Țuțuianu a făcut astfel referire la acuzațiile confom cărora coaliția PSD-ALDE modifică Legile Justiției și Codurile Penale doar pentru a-l scăpa pe Dragnea de problemele din Justiție.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Noi dorim să resetăm activitatea partidului, credem că la acest moment Dragnea trebuie să facă un pas înapoi de la cele două funcții care sunt de maximă vizibilitate. N-am nicio îndoială că condamnarea lui Dragnea din dosarul ”Referendumul” e una politică, dar percepția publică e cu totul alta. Foarte mulți ne-ați acuzat că tot ce facem sunt acte venite în sprijinul unui om, ceea ce e neadevărat. Sunt lucruri ce trebuie corectate, dar trebuie să ținem cont de percepția publică. Sondajele arată că președintel partidului e sub scorul partidului, ceea ce e absolut în neregulă. Mereu PSD a avut lider-locomotivă sau la scorul partidului. În plus, eu știu din teritoriu cum e starea de spirit din interiorul partidului. Cei mai mulți spun că trebuie să eliminăm acest element de vulnerabilitate, această acuză că noi lucrăm numai în interesul unui singur om. Din acest motiv i-am cerut lui Dragnea să facă un pas în spate și să conducă interimar Dăncilă, că e numărul doi în partid”, a declarat Adrian Țuțuianu, pentru B1 TV.

Social-democratul a mai spus că a vrut să discute serios cu Dragnea acum trei săptămâni, dar nu a reușit. Asta l-a pus serios pe gânduri, mai ales că nu e singurul lider PSD care nu a reușit să comunice deschis cu el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie