Adrian Țuțuianu, despre oportunitatea unor remanieri: Este o chestiune care îl privește în primul rând pe primul ministru / Nu cred că în PSD sau în PNL se merge pe teza că există două guverne (VIDEO)

Publicat: 11 08. 2024, 19:55
Sursa foto: Facebook / Adrian Țuțuianu

Chestiunea remanierilor îl privește în primul rând pe primul ministru, șeful echipei guvernamentale, a declarat social-democratul Adrian Țuțuianu, secretarul general adjunct al Guvernului, duminică, la Special B1 cu Eli Roman.

Adrian Țuțuianu (PSD), pe B1 TV, despre eventuale remanieri guvernamentale

„Este o chestiune care îl privește în primul rând pe primul ministru. Primul ministru e șeful echipei guvernamentale. Nu cred că în PSD sau în PNL se merge pe teza că există două guverne. Există un singur guvern și o coaliție în cadrul căreia trebuie să se discute (…). Dacă învățăm să guvernăm în coaliție, trebuie să discutăm și despre numiri, și despre remanieri”, a declarat Adrian Țuțuianu.

„Este o chestiune care, pe de o parte, privește evaluarea pe care o face fiecare partid politic (…). A doua îl privește pe primul ministru și al treilea sunt situații obiective, de genul domnului Adrian Veștea, care a anunțat că domnia sa merge și preia conducerea Consiliului Județean Brașov. Termenul limită este data de 1 octombrie, deci acolo e evident că va trebui făcută o remaniere. Dacă, cât va fi de utilă din perspectiva evoluțiilor electorale este cu totul altceva”, a adăugat social-democratul.