Adrian Oros: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată / Este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta (VIDEO)

Adrian Oros: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată / Este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta (VIDEO)
Foto: Adrian Oros / Facebook

Senatorul Adrian Oros (Forța Dreptei) a vorbit despre o posibila formare a unei coaliții de dreapta după alegeri, joi, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și s-a arătat de părere că „este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta”, iar „PNL trebuie să facă niște gesturi curajoase” și „să spună ce vrea”.

Adrian Oros (FD), pe B1 TV: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată

Întrebat dacă Forța Dreptei și PMP s-ar vedea într-o alianță cu USR, PNL și UDMR după alegeri, Adrian Oros a spus: „Sigur că lucrurile ar trebui să fie discutate mult mai serios decât se discută, pentru că, ca să faci o guvernare de dreapta, o alianță de dreapta, trebuie în primul rând să ai un candidat comun, care să intre în turul 2, care să câștige competiția prezidențială, care să aibă un program prezidențiabil care să se plieze pe un program de guvernare a unei asemenea coaliții, ca să poți să scoți România din marasmul economic unde au adus-o aceste guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată, guvernele socialiste din ultimii trei ani”.

„Este cel puțin indecent, în opinia mea, să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta. De aceea, PNL trebuie să facă niște gesturi, să zic așa, curajoase, să spună ce vrea, pentru că trei ani de zile se erodează electoratul tradițional PNL și îi minte frumos, promițându-le marea cu sarea, dar în trei ani de zile au reușit să ducă țara asta într-o direcție foarte greșită și, citându-l pe Rareș Bogdan, pe oracolul Rareș Bogdan, abia după 10 ani își va reveni România după această guvernare, uitând că PNL a fost de trei ani adus în această guvernare, sigur, cu orchestrarea chiriașului de la Cotroceni”, a adăugat fostul ministru.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:19 - Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte
20:57 - Cât costă kilogramul de varză în piață. Murăturile sunt mai scumpe
20:53 - Adrian Cozma: PSD dăunează grav României și dăunează grav sănătății PNL. Noi avem un țel cu totul diferit față de ce are PSD-ul. Marcel Ciolacu nu face decât să-l copieze pe Dragnea (VIDEO)
20:48 - Radu Miruță: Singurul candidat cu un mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi. Geoană numai anti-PSD nu poate fi, Ciucă are mai multe poze cu PSD decât cu uniforma militară pe dumnealui (VIDEO)
20:36 - Diferența dintre carnea și ouăle din Ucraina față de cele din România. Prețul lor este mai mic
20:35 - Mihail Hodorkovski a șters postarea în care îl ataca pe Geoană
20:28 - Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public totul. Ce interdicție i-a pus tatăl său: “Mi-a spus să nu mă …”
20:24 - Nicolae Ciucă: Românii vor avea grijă, cum au avut de fiecare dată în alegeri, să nu lase puterea într-un singur loc. Nu vrem să avem din nou PSD-ul la toate butoanele (VIDEO)