Adrian Oros (FD): Simion, doar un motiv de ceartă, acum, între Ciolacu și Ciucă. Fiecare încearcă să-l folosească, dar scopul final este să guverneze împreună (VIDEO)

Publicat: 24 10. 2024, 19:30
Foto: Adrian Oros / Facebook

Senatorul Adrian Oros (Forța Dreptei) a vorbit în emisiunea „Bună, România!”, moderată de cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir despre acuzațiile venite din partea PNL către PSD, potrivit cărora ar exista o înțelegere între PSD și AUR.

Oros a sugerat că George Simion este folosit ca un motiv de ceartă între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, dar scopul final rămâne guvernarea comună după 2025. De asemenea, el a afirmat că voturile pentru PNL vor fi, de fapt, voturi pentru PSD, deoarece cele două partide vor colabora în viitor.

„PSD-ul va încerca, anul acesta, să facă orice ca să câștige alegerile”

“Este foarte clar că PSD-ul va încerca, anul acesta, să facă orice ca să câștige alegerile după 24 de ani. Vedem cum și-au crescut o opoziție alături de Simion.

Vedem cum i-au luat pe cei din PNL la guvernare, ca să aibă și scuza prostiilor pe care le fac. Dar dacă îl întrebăm acum pe Ciolacu, el ne spune că vrea cu Ciucă să guverneze după 2025, domnul Ciucă ne spune că nu mai vrea guvern cu PSD-ul dar nu coboară și acceptă toate măsurile aberante. Este mai mult o hârjoneală de baldachin între cei 2, pentru că ei și-au propus să guverneze în continuare după 2025. Domnul Simion este doar, să zic așa, un motiv de ceartă acum între ei.

Fiecare încearcă să-l folosească, dar scopul final este să guverneze împreună.

Domnul Ciucă ne spune că orice vot pentru AUR este un vot pentru PSD, dar toată lumea observă că orice vot pentru PNL va fi un vot pentru PSD, pentru ca ei vor merge împreună după 2025”, a declarat Adrian Oros.