Adrian Năstase, pe blog: "Mi s-a părut aproape ireal să particip, ca invitat, la Congresul PSD"

Publicat: 21 04. 2013, 18:33

Participarea la Congresul PSD ca „invitat” este aproape…ireală, scrie Adrian Năstase pe blogul său. Fostul premier, care a participat la evenimentul din acest weekend  al formaţiunii, scrie că „Multor colegi din sala li s-a parut, de asemenea, ciudata aceasta postura”.

Mi s-a parut aproape ireal să particip, în calitate de „invitat”, la un congres al partidului la a cărui naştere am contribuit. Multor colegi din sală – am avut impresia – li s-a părut, de asemenea, ciudată această postură. (…)  Congresul PSD a însemnat pentru mine un moment de emoţie. Am fost într-o situaţie pe care mi-e greu să o definesc„, a scris Năstase.

Fostul premier nu a comentat discursurile de la Congres. A scris însă despre foştii săi colegi şi emoţiile reîntâlnirii.

M-am bucurat să reîntâlnesc vechi prieteni sau colegi din toată ţara. M-a impresionat enorm primirea care mi-a fost făcută. În momentul în care, întorcându-mă spre sală, am văzut cum se ridică în picioare, în valuri, cei 5000 de colegi, pentru a mă aplauda,  am simţit că mi se abureşte privirea şi am simţit cum o mare căldură mă cuprinde. Am participat la toate etapele de „construcţie” a acestui partid„, a mai scris fostul premier.

Adrian Năstase, despre participarea la Congresul PSD

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: