Adrian Năstase: Mircea Geoană ne-a demonstrat, din nou, că nu ne putem baza pe el

Publicat: 13 11. 2011, 20:21
Foto: bloombiz.ro

Liderul PSD Adrian Năstase este de părere că Mircea Geoană a demonstrat social-democraţilor că nu se pot baza pe el, acesta remarcând şi că în CNAIM s-a votat „covârşitor” excluderea din partid a preşedintelui Senatului pentru că acesta nu a respectat deciziile partidului.

Nimeni nu i-a contestat calităţile de bun diplomat lui Mircea Geoană. Contează, însă, şi agenda pe care o ai atunci când îţi pui în practică anumite calităţi pe care le ai. Dacă ai o agendă personală, şi nu una colectivă, ridici semne de întrebare. Semnul dat de PSD azi este clar – s-a votat covârşitor excluderea lui Mircea Geoană şi asta pentru simplul fapt că nu a respectat deciziile partidului. Ne aflăm în faţa unui război complicat cu PDL şi trebuie să vedem dacă ne putem baza pe toţi oamenii din prim-planul partidului. Mircea Geoană ne-a demonstrat, din nou, că nu ne putem baza pe el”, scrie Năstase pe blogul personal.

CNAIM a decis, duminică, cu 43 de voturi „pentru”, cinci „împotrivă” şi două abţineri, excluderea lui Mircea Geoană din PSD.

La rândul său, Mircea Geoană susține că decizia CNAIM este nulă pentru că pentru că a fost luată fără audierea părților.