Adrian Năstase, la Congresul PSD: „Aștept cu interes mesajul politic ce se va da aici. Am venit din prietenie”

Publicat: 19 04. 2013, 15:56

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, vineri, înainte de Congresul PSD, că a venit să asculte cu interes mesajul politic ce urmează să fie transmis pe parcusul evenimentului, mărturisind că are emoții și că i-a fost dor să-și revadă colegii.

Eu am venit pentru că aștept cu interes mesajul politic care se va da aici. Recunosc ca vreau să văd și o fotografie a noilor forțe din partid. Am venit din prietenie, cu dorința de a vedea prietenii mei, colegii. Am emoții. Fără îndoială că mi-a fost dor. Unii dintre ei mi-au transmis mesaje și i-am simțit aproape. R TV a devenit un prieten al meu. Constat că am foarte mulți prieteni în continuare, unii mă consideră trist, alții prea agresiv, unii că m-am schimbat. Evident că m-am schimbat în bine, după o încercare așa dură. Timpul ne afectează pe toți”, a declarat Năstase.

Întrebat dacă ia în considerare revenirea la șefia PSD-ului, fostul premier a spus că deocamdată își focalizează atenția pe alte proiecte.

Este o formulă politică care apare întotdeauna pentru oanenii politici de peste 60 de ani. Cred că este foarte important pentru mine să fac și alte lucruri decât politică militantă. Dacă instanța a hotărât așa ,e evident că trebuie să respect. Am o mulțime de proiecte”, a mai spus Adrian Năstase.

Legat de așteptările noii conduceri a PSD, ce urmează să fie aleasă, el a spus: „Să reușească să combine activitatea de guvernare cu activitatea politică de la partid”.

Social democraţii s-au reunit vineri în prima zi a Congresului PSD, la care se va decide noul preşedinte al partidului, dar şi preşedintele executiv şi cel de onoare. (Detalii AICI)

Adrian Năstase, la Congresul PSD

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: