Adrian Năstase, despre plecarea Aurei Vasile: Sper că va reveni asupra acestei decizii (VIDEO)

Publicat: 19 12. 2011, 16:22
Foto: B1 TV

Președintele Consiliului Național al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, vizavi de plecarea Aurei Vasile din PSD la UNPR, că speră ca deputatul să revină asupra acestei decizii și să rămână în rândurile social democraților.

Nu mă așteptam și sper ca această decizie să nu fie pusă în aplicare. Sper ca în final, decizia pe care o va lua să fie acea de a reveni asupra acestei decizii„, a spus Năstase.

Acesta a comentat și aspectul situației complicate de la Organizația de București a PSD, considerând că situația este pe cale de a fi rezolvată.

Cred că lucrurile acolo sunt pe cale să se rezolve„, este de părere social democratul.

Adrian Năstase a declarat că Aura Vasile poate oferi mai multe detalii asupra acestei decizii și că în cazul în care și alți colegi vor decide să părăsească PSD și aceștia vor fi mai în măsură să își comenteze plecările.

Sunt convins că Aura Vasile vă va explica mai bine ca mine. Sunt convins că acei colegi care vor lua o astfel de decizie vă vor acorda comentarii„, a conchis fostul premier.

Deputatul PSD Aura Vasile a demisionat din PSD și urmează să se alăture UNPR. Demisia acesteia a fost deja depusă în Parlament.

Adrian Năstase, despre plecarea Aurei Vasile

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />