Adrian Cozma: Sunt tot mai multe voci în PNL care spun că trebuie să ne disociem de PSD. Rămâne deschisă invitația președintelui PNL către toate formațiunile de dreapta (VIDEO)

Adrian Cozma: Sunt tot mai multe voci în PNL care spun că trebuie să ne disociem de PSD. Rămâne deschisă invitația președintelui PNL către toate formațiunile de dreapta (VIDEO)
Adrian Cozma (PNL)

Tot mai multe voci din PNL spun că liberalii trebuie să se disocieze de PSD, a declarat deputatul Adrian Cozma, unul dintre promotorii acestei viziuni, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Adrian Cozma (PNL), pe B1 TV: Trebuie să ne disociem de PSD

Întrebat despre viitorul coaliției de guvernare, deputatul PNL a spus: „Trebuie să fim realiști. Sunt câteva luni până la alegerile parlamentare, mai exact trei luni pline, până când vom afla care sunt majoritățile sau ce majorități se pot crea în Parlament (…). E clar că până atunci o să fie această coaliție, dar eu sunt unul dintre cei care am spus că trebuie și îmi mențin această părere, și tot mai multe voci sunt în cadrul Partidului Național Liberal, eu spun de două luni, acum vedem că sunt tot mai multe voci care spun că trebuie să ne disociem de PSD, de genul acesta de politicieni și de politici cum este domnul Stănescu”.

„Când mă uit la astfel de oameni că ne dau lecții la televizor, cum este eminența aceasta cenușie, somitatea din PSD, domnul Stănescu, care laudă guvernarea și spune cât de bună este guvernarea, sigur că și noi facem din această guvernare și mă uit cu interes și cu responsabilitate, dar nu am cum să nu văd problemele care s-au creat din cauza faptului că domnul Ciolacu, de când este prim-ministru, n-a reușit să facă ceea ce trebuia și la ceea ce s-a angajat, și anume acea reformă bugetară”, a adăugat Adrian Cozma.

Adrian Cozma: Rămâne deschisă invitația președintelui PNL către toate formațiunile de dreapta

„A fost o discuție și discuția noastră în continuare rămâne deschisă, și invitația președintelui Partidului Național Liberal către toate formațiunile de dreapta sau cei care se cred de dreapta în România. Sunt câteva formațiuni, chiar și mai mici, și mai mari, USR, de exemplu, PMP. Eu îmi doresc, sunt unul dintre cei care militez pentru asta, pentru că dreapta poate da Președintele României și un proiect serios de dreapta oferă stabilitate României și acelor mulți antreprenori și investitori care privesc spre România”, a mai declarat Adrian Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:57 - Alfred Bulai a fost arestat preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitivă
21:56 - Alexandru Dimitriu (USR): În momentul de față, PNL, din nefericire, este lângă PSD, lângă aceste măsuri socialiste. Sperăm ca PNL să redevină un partid de dreapta, să putem face o guvernare împreună
21:56 - Marian Daragiu: La prezidențiale, miza o văd la jucătorii mici, pentru că ei vor face diferența în turul 2 / În România, de multă vreme eu nu mai văd o politică exclusiv de stânga sau de dreapta (VIDEO)
21:56 - Cât costă un kilogram de gogoșari. Prețurile borcanelor de murături
21:33 - Bogdan Matei, despre turul I al prezidențialelor: Alegerile din data de 9 iunie ne arată foarte clar că pe locul I este PSD, locul II – PNL. Asta este realitatea pe care ne-au spus-o românii, pe votul politic (VIDEO)
21:24 - Angajat al Spitalului Județean Târgu Jiu, prins când fura mâncare de la pacienți. Acum are dosar penal
21:22 - Incendiu de vegetație lângă București. Peste 1.000 de metri pătrați au ars
20:59 - Ce pensie ia Aurel Pădureanu, după recalculare, și ce a spus despre decizie: „Ce se întâmplă, depășește o regulă a bunului simț”
20:53 - Ce pensie are Elena Merișoreanu după recalculare: „La prețurile astea atât de obraznice și de nesimțite, un pensionar fără 5.000 de lei nu s-ar descurca”
20:37 - Ce mărturisiri a făcut gimnasta Ana Maria Bărbosu, la doar o lună după ce a obținut medalia de bronz la JO: „A fost dureros pentru noi”