Adrian Cozma (PNL): „Sunt frământări în PSD pentru înlocuirea a candidaturii lui Ciolacu cu Sorin Grindeanu” (VIDEO)

Publicat: 03 07. 2024, 20:51
Actualizat: 03 07. 2024, 20:57
Foto: Adrian Cozma / Facebook

Deputatul PNL Adrian Cozma a declarat într-o intervenție pentru B1 TV că premierul Marcel Ciolacu nu are șanse la alegerile prezidențiale, prin urmare în PSD s-ar discuta despre o posibilă înlocuire a candidaturii sale cu cea a lui Sorin grindeanu:

“Pot să îi asigur pe domnii de la PSD că anul acesta, domnul Ciolacu nu are șanse la președinție, însă este foarte clar că face gălăgie cel care vrea să îl înlocuiască la candidatură la președinție din partea PSD pe domnul Ciolacu, și anume domnul Grindeanu. Să vă spun sincer, că am vorbit cu o persoană importantă din PSD care mi-a comunicat că de câteva zile se discută în anumite grupuri din PSD despre posibila candidatură a lui Grindeanu, candidatul domnului Stănescu de la Slatina. Asta se pregătește în PSD”.

Potrivit lui Adrian Cozma, sunt frământări în PSD pentru înlocuirea a candidaturii lui Ciolacu cu Sorin Grindeanu. De asemenea, liberalul l-a criticat pe ministrul Transporturilor pentru condițiile deplorabile din Aeroportul Otopeni:

“În timp ce domnul Grindeanu s-a relaxat pe la meciuri în Germania, în timp ce românii se sufocau în Aeroportul Otopeni și România se făcea de râs că ar avea cel mai prost aeroport este incredibil să vezi cât tupeu are să mai vorbească după ce a reușit performanța să nu facă nimic timpd e o săptămână în care pasagerii s-au topit la peste 30 de grade în Aeroportul Otopeni. Aceasta este problema reală de care ar trebui să se ocupe domnul Grindeanu în timp ce era la meciuri și la terase în Germania”.

Adrian Cozma a mai precizat că inclusiv consultările au fost organizate în condițiile în care Marcel Ciolacu “nu a mai știut cum să iasă din această situație”:

“Sunt cauzate tocmai pentru că  nu a mai știut cum să iasă din această situație. Domnul Ciolacu este acum împins și se pregătește înlocuirea sa. Probabil că domnul Ciolacu nu va mai candida și domnul Grindeanu vine tare din spate, de aceea face gălăgie”.