Adrian Cozma: PNL este singurul partid care are capacitatea să dea președintele României. Cred că noi trebuie să ne rupem de PSD cât mai repede posibil, nu ne face bine acest amestec (VIDEO)

Publicat: 14 06. 2024, 19:18
Foto: Adrian Cozma / Facebook

Adrian Cozma, vicepreședintele PNL, a avut o intervenție în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a spus că Alianța PSD-PNL nu mai funcționează de ceva timp și acuză PSD-ul că nu a fost un partener onest față de PNL.

Cozma a fost întrebat dacă mai are vreun viitor Alianța PSD-PNL, având în vedere discuțiile de vineri în legătură cu președinția.

„E clar că de o vreme încoace nu funcționează cum trebuie această alianță, în primul rând, la nivel de percepție, pentru că românii ne-au spus anul trecut, când din sondaje reieșea că trebuie să mergem separat. Sigur că de dragul stabilității și așa mai departe am mers în continuare împreună. Eu, știți foarte bine, că de un an de zile spun că nu e în regulă ce se întâmplă cu PSD-ul.

De mult spun treaba asta că Partidul Social Democrat nu a fost un partener onest față de Partidul Național Liberal”, a precizat vicepreședintele PNL.

„PNL este singurul partid care are capacitatea să dea președintele României”

„Eu nu fac altceva decât să fiu consecvent și vreau să-i spun domnului Felix Cozma de la PSD să le spună colegilor și să-i spună domnului Ciolacu că Partidul Național Liberal îl va opri din drumul său spre președinție. Domnul Ciolacu nu va fi președinte. Președintele României îl va da dreapta.

PNL este singurul partid care are capacitatea să dea președintele României și eu cred că noi trebuie să ne rupem de PSD cât mai repede posibil.

Este și părerea mea, și a multor colegi. Spre deosebire de unii colegi ai mei, eu chiar sunt consecvent și am spus-o de mult asta, când nu o spuneau mulți, dar eu spun în continuare că nu ne face bine acest amestec.

Partidului Național Liberal și simpatizanților PNL nu le face bine această conlucrare în continuare și conviețuire cu PSD și pentru asta va trebui să facem ceva în viitorul apropiat, să ne disociem de PSD arogant și de aroganța pe care o are PSD de o vreme încoace”, a mai spus Cozma.