Adrian Cozma: PNL e al 2-lea partid la parlamentare și candidatul său intră în turul 2. Puterea organizatorică și logistica PNL nu sunt influențate de participarea sau nu a doamnei Șoșoacă (VIDEO)

Adrian Cozma: PNL e al 2-lea partid la parlamentare și candidatul său intră în turul 2. Puterea organizatorică și logistica PNL nu sunt influențate de participarea sau nu a doamnei Șoșoacă (VIDEO)
Adrian Cozma (PNL)

Puterea organizatorică și logistica PNL nu sunt influențate de participarea sau nu a Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, a declarat deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte al liberalilor, luni, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Adrian Cozma, pe B1 TV: PNL e al 2-lea partid la parlamentare și candidatul său intră în turul 2

Întrebat despre decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale, Adrian Cozma a spus: „Părerea mea personală, având în vedere experiența de la Satu Mare, pe noi, la Satu Mare, nu ne încurcă și nici nu ne ajută că participă sau nu în alegeri doamna Șoșoacă, ca să fiu foarte sincer, pentru că nu ia din electoratul nostru, acest lucru este clar. Dacă există niște studii comandate de partide pentru prezidențiale prin care unul sau altul este ajutat de acest context, eu nu știu de ele, (…) participarea doamnei Șoșoacă, dacă ajută sau nu PSD, asta nu știu”.

„Eu am un studiu care spune că 1.182 de primari liberali și 12 președinți de consiliu județean, și peste 11.000 de consilieri plus experiența alegerilor locale, pot să vă asigur că Partidul Național Liberal e al 2-lea partid la parlamentare și, cu siguranță, candidatul Partidului Național Liberal intră în turul 2”, a adăugat liberalul.

„Puterea organizatorică și logistica Partidului Național Liberal nu sunt influențate de participarea sau nu a doamnei Șoșoacă. Eu cred mai degrabă că, într-adevăr, interesul PSD este să vorbim despre aceste lucruri pentru că așa vorbim de Șoșoacă, și nu, de exemplu, de diploma de Bacalaureat a domnului Ciolacu și legăturile cu Omar Hayssam”, a mai spus Adrian Cozma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`