Adrian Cozma (PNL), despre creșterea taxelor: „Nicio măsură nu se poate lua în Guvern dacă nu vrea premierul” (VIDEO)

Adrian Cozma (PNL), despre creșterea taxelor: Nicio măsură nu se poate lua în Guvern dacă nu vrea premierul (VIDEO)
Foto: Adrian Cozma / Facebook

Deputatul PNL Adrian Cozma a precizat într-o intervenție pentru B1 TV că nicio creștere de taxe nu se putea lua fără acceptul premierului Marcel Ciolacu. Acesta a mai spus că în prezent investițiile sunt blocate în România, din cauza campaniei electorale:

Adrian Cozma: Nicio măsură, Ordonanță de Urgență, Hotărâre de Guvern nu se poate lua dacă nu vrea premierul

„Nicio măsură, Ordonanță de Urgență, Hotărâre de Guvern nu se poate lua dacă nu vrea premierul sau dacă premierul nu o pune pe ordinea de zi și el propune adoptarea ei. Premierul este cel care dă tonul în ceea ce se întâmplă în Guvern și ceea ce dorește premierul se întâmplă, se înfăptuiește. Asta trebuie să fie foarte clar. Nu are rost PSD-ul să se scuze.

Când am avut premier liberal au crescut investițiile, atât în mediul public, cât și în mediul privat. Ne-am bazat și ne-am îndreptat spre tot ceea ce înseamnă guvernare prin investiții. Astăzi investițiile sunt oprite și toate din cauza campaniei electorale a domnului Ciolacu care dorește să ajungă președintele României”.

În ceea ce privește declarația lui Marcel Ciolacu privind depunerea mandatului dacă liberalii părăsesc guvernarea, Adrian Cozma a precizat că premierul știe că nu e serios față de PNL:

„Domnul Ciolacu știe că nu este serios față de PNL și față de partenerul PNL și atunci evident că simte nevoia să facă un fel de șantaj, să pună indirect o presiune pe PNL. Doar că PNL trebuie să înțeleagă că nu este nici anexa și nici nu poate lua domnul Ciolacu în franciză PNL. Domnul Ciolacu dacă dorește să fie președintele României trebuie să demonstreze. Deocamdată nu a  dat dovadă de seriozitate și loialitate în coaliție”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)
17:42 - BOR îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de furtuni și inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”
17:11 - Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)
16:42 - Neamț: Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat
16:17 - Moody’s a revizuit în jos prognoza privind creșterea economică a României și anticipează un deficit bugetar de 7,5% din PIB. Agenția crede că actuala coaliție PSD-PNL va rămâne la putere și după alegeri