Adrian Cozma (PNL): „Această asociere cu PSD ne-a făcut foarte mult rău și face foarte mult rău României” (VIDEO)

Publicat: 01 10. 2024, 12:58
Actualizat: 01 10. 2024, 12:59
Sursa foto: Adrian Cozma / Facebook

Deputatul PNL Adrian Cozma susține că alianța PNL cu PSD a făcut rău liberalilor și României. Într-o intervenție pentru emisiunea News Pass, cu Laura Chiriac, acesta l-a acuzat pe Marcel Ciolacu de trădare:

“Astăzi prin vocea președintelui PNL constatăm că această asociere cu PSD ne-a făcut foarte mult rău și face foarte mult rău României, că dacă ar afce doar PNL nu ar fi o problemă, dar vedem situația că scapă de sub control.

Marcel Ciolacu este în stare de orice pentru voturile din turul doi la prezidențiale, inclusiv să compromită viitorul României, dacă vorbim de energie, dacă vorbim de sistemul de sănătate. La Satu Mare și la Mureș, două județe din Transilvania, unde PSD a făcut alianță cu UDMR și a defavorizat toți românii, inclusiv membri PSD au fost îndemnați să voteze cu președintele CJ de la UDMR, la îndemnul lui Marcel Ciolacu.

Apelul meu este pentru românii din Transilvania, în special pentru că ei înțeleg cel mai bine ce se întâmplă, să se mobilizeze și să îl trimitem acasă pe Marcel Cioalcu, care se dovedește a fi un trădător prin tot ceea ce face”.