Adrian Cozma: E foarte bine pentru PNL că Ciolacu e candidatul PSD la prezidențiale. De numele lui sunt legate toate problemele privind deficitul și datoria externă istorică (VIDEO)

Publicat: 20 08. 2024, 19:11
Actualizat: 20 08. 2024, 19:11
Sursa foto: Adrian Cozma / Facebook

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, crede că e o veste bună pentru liberali faptul că Marcel Ciolacu va fi candidatul PSD la prezidențiale. În opinia lui Cozma, de numele lui Ciolacu se leagă multe probleme, dat fiind că acestea s-au petrecut cu el în funcția de premier.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, în contextul în care Marcel Ciolacu a anunțat oficial că s-a hotărât să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

Reacția lui Cozma, după ce Ciolacu a anunțat că va candida la prezidențiale

„E foarte bine pentru PNL, Ciolacu pare din toate punctele de vedere cel mai potrivit. Acum, vă dați seama, după ce am văzut zilele acestea, azi de fapt, dl Ciolacu și-a lansat platforma ”România dorită”. Ideea e că nimeni nu i-a spus dlui Ciolacu că e premierul României de un an jumate și toate problemele astea legate de deficit, de datoria externă istorică și faptul că n-am atras banii din PNRR, tranșa a treia, se leagă de numele dânsului. Adică el candidează din funcția de premier al României, în care România a înregistrat niște nenorociri.

Ideea e că acum dl Ciolacu a făcut un foarte mare rău României prin declarația pe care a făcut-o ieri împreună cu Rafila, anume că vor apela la un audit extern pentru a verifica situația de la ”Sf Pantelimon”. E o declarație prin care dl Ciolacu spune că n-are încredere în medicii din România și cred că ar trebui să-și ceară scuze. A exportat acest scandal din România în afara țării, unde ne face de râs prin ce a făcut el, prin această declarație”, a declarat liberalul Adrian Cozma, pentru B1 TV.