Adrian Cozma, după Congresul PSD: Propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din guvernarea Ciolacu

Adrian Cozma, după Congresul PSD: Propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din guvernarea Ciolacu
Adrian Cozma (PNL)

Deputatul Adrian Cozma, vicepreședinte PNL, a anunțat că propune convocarea Biroului Politic Național al partidului, „luni, la prima oră, și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din guvernarea Ciolacu”.

Adrian Cozma propune „analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL” din Guvern

Liberalul a acuzat conducerea PSD de „ipocrizie” și „duplicitate”.

„Ipocrizia și duplicitatea conducerii PSD exprimată astăzi la Congresul PSD m-au determinat să propun convocarea BPN al PNL, luni, la prima oră, și analizarea de urgență a retragerii miniștrilor PNL din guvernarea Ciolacu. Eu cred că, în condițiile declarațiilor și acuzațiilor absurde, populiste și mincinoase făcute de Ciolacu, Grindeanu și alți fruntași ai PSD la adresa Președintelui și a membrilor PNL, faptele șefilor PSD nu pot trece nesancționate (inițial, am crezut că este congresul populist- al extremistilor de la SOS)”, a declarat Adrian Cozma, sâmbătă seara, într-o postare pe Facebook.

„Nu cred că vreunul dintre colegii mei vor mai putea sta la masă la ședințele de guvern sau în alte condiții cu cei care astăzi ne-au jignit atât de rău. Ceea ce a făcut domnul Grindeanu este total nedem și neelegant pentru un ministru. Și dacă are onoare ar trebui să-și dea demisia urgent cu tot cu ceasul acela scump de la mână care îl tot ascunde. Din păcate, nu am niciun fel de așteptări de la domnia sa, fiind singurul prim-ministru din istorie care s-a încuiat în clădirea Guvernului ca să nu fie dat afară de Dragnea. Tot Grindeanu rămâne în istorie ca fiind singurul prim-ministru al României care a fost dat jos de propriul partid din fruntea Guvernului, prin moțiune de cenzură”, a continuat vicepreședintele PNL.

Adrian Cozma: Marcel Ciolacu să renunțe la funcția de prim-ministru dacă tot urăște PNL

Vicepreședintele PNL consideră că liderul PSD nu trebuie să intre în alegerile prezidențiale din postura de premier.

„Marcel Ciolacu nu trebuie să meargă în această competiție din poziția de prim-ministru. Dacă tot urăște atât de mult PNL și pe Președintele Iohannis, să renunțe la funcția de prim-ministru!”, a continuat Adrian Cozma.

El a afirmat, totodată, că „Marcel Ciolacu a adus ghinion și echipei naționale la campionatul din Germania și aduce și României ghinion prin tot ceea ce face!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)