Adrian Cozma, despre scenariul candidaturii lui Iohannis pe listele PNL pentru parlamentare: „Nu a fost discutat în PNL și nu avem o decizie în acest sens”

Publicat: 17 09. 2024, 08:34
Actualizat: 17 09. 2024, 08:35
Președintele Klaus Iohannis. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PNL Adrian Cozma a comentat într-o intervenție pentru B1 TV despre scenariul potrivit căruia liberalii se pregătesc să îi facă loc pe listele pentru alegerile parlamentare președintelui Klaus Iohannis. Adrian Cozma a negat că a fost o astfel de discuție în partid:

“O astfel de candidatură nu a fost discutată în PNL și nu avem o decizie în acest sens. Ca atare vorbim despre o speculație pe care nu știu cine a aruncat-o pe piață despre care nu avem ce comenta. Eu nu pot să vorbesc despre ceva ce nu există.

O astfel de decizie nu a existat. La acest moment sunt 20 de filiale județene care au depus listele cu candidați. Știm că în acest moment nu există o astfel de propunere din ceea ce s-a trimis. E dreptul fiecărei organizații județene să își decidă componența listelor la parlamentare. Nu există deocamdată o astfel de propunere din partea niciunei organizații județene și nici nu va fi, nu s-a discutat.

Președintele României este totuși cel care a fost cel mai votat român. Dar nu pot să speculez ceva ce nu există încă”.