Adrian Câciu (PSD), despre certurile din coaliție: Suntem politicieni. Nu e aici dans de balerine. Totuși, ai noștri care au vorbit au mai și câștigat alegerile (VIDEO)

Adrian Câciu (PSD), despre certurile din coaliție: Suntem politicieni. Nu e aici dans de balerine. Totuși, ai noștri care au vorbit au mai și câștigat alegerile (VIDEO)
Sursa foto: Guvernul României / Facebook

Adrian Câciu (PSD), ministrul Fondurilor Europene, a declarat vineri, pentru B1 TV, că mai sunt contre între PSD-iști și PNL-iști deoarece politica nu e un dans de balerine, dar, altfel, coaliția de guvernare funcționează bine. Câciu a spus că mai mult e vina liberalilor pentru aceste dispute și a îndemnat la dezbateri pe programe.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Câciu, despre certurile dintre PSD și PNL

„N-aș vrea să coborâm așa, la nivelul dialogului dintre Dumitru Dragomir și Gigi Becali, care nu s-au certat, deși… Dar evident că au existat tușee între membrii partidelor, că suntem politicieni. Nu e aici dans de balerine, e politică și mai sunt și frustrări în politică. Nu e o coaliție naturală, ne-am strâns pentru a răspunde interesului public major care era în anul 2021, dar și acum, că nu s-au terminat situațiile complicate pentru România.

La fel, n-aș spune că e un scandal, sunt poziții diferite din partea unor membri mai ales în zona PNL. Am văzut că, totuși, Biroul Politic al PNL a fost calm în afară de dl Cosma, Sighiartău… Ai noștri care au vorbit au mai și câștigat alegerile, că trebuie să ai și legitimitate.

Rareș Bogdan poate să vorbească pentru că în zona lui, în Ardeal, stă bine, n-am ce să-i zic… Are voie să vorbească, dar temperat și s-a văzut că a început să se tempereze. Înțelegeți puțin și malițiozitatea din vorbele mele.

Nu e un scandal, noi funcționăm în continuare, Guvernul funcționează”, a declarat Adrian Câciu.

Câciu îi reproșează lui Ciucă „atacurile la persoană”

Întrebat dacă schimburile de replici au legătură cu faptul că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă sunt adversari la prezidențiale, Câciu a spus că, totuși, liderul PSD a dat dovadă că a schimbat modul de a face politică în campanie: „Haideți să vorbim despre ce-i interesează pe români”.

„Din păcate, consultanții din zona cealaltă văd că-l îndeamnă pe dl Ciucă, care e un om onest, cu care s-a lucrat foarte bine, să facă atac la persoană, să vorbească despre pasiunile lui Ciolacu… Dacă ducem în zona asta personală, nu despre ce a făcut fiecare pentru România… Noi avem un program. Le-aș recomanda și dânșilor să aibă un program, că deocamdată nu se vorbește decât de o carte pe persoană fizică. Și să facem o dezbatere”, a mai declarat Adrian Câciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”