Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”

Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
Foto: Guvernul României / Facebook

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu (PSD), a comentat declarațiile de sâmbătă ale liderului PNL, Nicolae Ciucă, și spune că nu credea că va mai aude „vreodată ideile lui Ceaușescu despre sistematizarea Bucureștiului”.

Adrian Câciu: Bolșevismul galben este pe val

Social-democratul a afirmat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook după declarațiile liderului PNL, că „bolșevismul galben este pe val”.

„Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val! Nu credeam să mai aud vreodată ideile lui Ceaușescu despre sistematizarea Bucureștiului”, a declarat Adrian Câciu.

„Nu credeam că, la 35 de ani de la Revoluție, vine cineva și spune:«… gata, mutam guvernul aici langa Casa Poporului, facem, dregem, sistematizam…», de fapt îi dăm dreptate dictatorului Ceaușescu! Azi am fost contrazis de realitate! Îl bănuiam pe om, dar nu credeam că poate ajunge așa de transparent…

Nu mă miră prea tare să văd aceasta abordare la domnul Ciucă pentru că, până la urmă, dânsul, la Revolutie, avea grijă să ne identifice pe noi, cei care vroiam să dărâmăm dictatura lui Ceaușescu, în loc să iasă și să darâme regimul. A spus-o cu gurita lui de militar. Dar, hai, gata cu tâmpeniile!”, a continuat ministrul.

„Nu poti să vorbesti toata ziua de liberalism si de distrugerea centurilor roșii, ieri să-l pupi pe Brătianu, azi pe Ceaușescu, nu poti să-i faci pe altii bolsevici, sa te pretinzi om de dreapta iar apoi să vii astăzi și să validezi visul lui Ceausescu care vroia tot guvernul, toate institutiile sa fie stranse langa Casa Poporului(actual Palat al Parlamentului, dar am păstrat titulatura din comunism, că poate își aduc aminte si ipocritii de dreapta!). E ceva haos în gândire sau în personalitate dacă te comporți așa”, a adăugat Adrian Câciu.

Adrian Câciu: În aceeasi oală cu Ciucă intra si Nicușor Dan

Ministrul social-democrat susține că „în aceeasi oală cu Ciucă intra si Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresista”.

„Hai, dați-vă arama pe față: de asta vreti toti banii la Nicușor. Să veniti apoi sa ne dărâmați casele, sa dispuneti voi ce și cum pe unde mergem, locuim, trăim. Nimic despre o viață mai bună, nimic despre lipsa de apa caldă, nimic despre oameni, totul despre comunism!

De ce nu ati pus întrebarea asta pentru referendumul lui Nicușor? Bine, puteati completa eventual cu acordul pentru vreo statuie a dictatorului că vad ca îi iubiti planurile…

În final, astept o reacție a doamnei Lasconi. Este de acord ca Nicusor Dan, sustinut de USR, sa finalizeze visul lui Ceaușescu despre Bucuŕești? Hai, curaj, hai că puteți fi sinceri. Comunismul nu a murit în sufletele voastre!”, a mai declarat Adrian Câciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`