Acuzații HALUCINANTE între liderii PNL și PSD! Ați FURAT votul cu PASTILE DE NUROFEN (VIDEO)

Publicat: 07 02. 2018, 13:44

Acuzații halucinantate în Parlament. Liberalii au cerut înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la votul dat în cazul demiterii guvernului Grindeanu. Deputatul PNL, Raluca Turcan i-a acuzat pe social democraţi că, deşi aveau voturi suficiente pentru a-şi da jos guvernul au pus în urnă …pastile. Afirmaţiile acesteia au fost taxate de preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Solicitarea privind votul la Grindeanu este justificată. Oamenii trebuie să știe că deși aveați voturi suficiente, reflexul de a fura v-a împins să băgați în urne niște pastile de nurofen”, a spus Turcan.

Demersul opoziției a fost ironizat însă de către cei din coaliția de guvernare.

“Dat fiind că ALDE nu are niciun farmacist va vota împotriva”

Cel mai nervos a fost liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Doar pentru curiozitate, intervenția asta ce a însemnat? procedură, explicarea votului, farmacie? Doar pentru a nu se rostogoli o minciună către public, vă rog să ne explicați ce a fost acestă intervenție.

Eu nu v-am întrerupt, doamnă, vă rog frumos! Vă spun că nu au fost pastile de Nurofen în urnă. Nu au fost pastile, doamnă!”, a spus Liviu Dragnea

Proiectul de hotărâre pentru înființarea comisiei a fost respins cu 95 de voturi pentru și 215 împotrivă. Imaginile surprinse la votul pentru demiterea guvernului Grindeanu arătau că doar 249 de parlamentari au votat. Cu toate acestea, în urne au fost găsite 251 de bile.