A parcat regulamentar, dar tot a fost sancționată: O șoferiță din Israel s-a revoltat că locul de parcare a fost transformat subit în loc pentru persoane cu dizabilități (VIDEO)

Publicat: 10 02. 2013, 21:26
O femeie din Israel a ținut să demonstreze cu îndârjire că a parcat regulamentar, deși poliția a amendat-o scump pentru că ar fi lăsat mașina unde nu trebuia.Hila Ben Baruch a primit de la oamenii legii o...

O femeie din Israel a ținut să demonstreze cu îndârjire că a parcat regulamentar, deși poliția a amendat-o scump pentru că ar fi lăsat mașina unde nu trebuia.
Hila Ben Baruch a primit de la oamenii legii o amendă de peste 200 de lire sterline pentru că ar fi parcat prost. Ea le-a explicat polițiștilor că nu au dreptate, însă tot n-a putut să scape de sancțiune.

Femeia din Tel Aviv s-a ambiționat și a făcut rost de toate înregistrările video ale magazinului în fața căruia parcase, scrie Yahoo! News.

Hila a arătat că inițial ea a parcat perfect regulamentar, după care a plecat pentru câteva ore. La întoarcere ea a găsit pe mașină o amendă pentru că locul pe care ar fi parcat ar fi fost destinat persoanelor cu nevoi speciale.

Locul era destinat, într-adevăr, persoanelor cu dizabilități, însă semnul care indica acest lucru a fost pus după ce ea a parcat mașina în acel loc.

În imaginile obținute se poate vedea că în timp ce mașina era parcată, au sosit cei de la întreținerea drumurilor și au vopsit locul de parcare, care urma să fie destinat celor cu nevoi speciale.

Între timp a venit și poliția, care i-a dat o amendă de peste 200 de lire sterline.

Stupefiată, femeia a postat filmulețul înregistrat de camerele de vederi pe Facebook pentru ca toată lumea să-și dea cu părerea.

„Doar priviți și credeți. Râdeți sau plângeți. În timp ce mașina era parcată pe un loc normal, angajații municipalității au venit și au vopsit locul ca fiind unul pentru persoanele cu dizabilități”, a scris femeia din Israel.

Filmulețul a devenit în scurt timp viral, iar unul dintre cei care l-au văzut a fost chiar primarul orașului, care a sunat-o personal și și-a cerut scuze pentru întreaga întâmplare nefericită.

Primarul din Tel Aviv a felicitat-o că a parcat regulamentar

Embed: