Zenayda, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Părinții i-au organizat o mega petrecere în stil Barbie

Zenayda, fiica Adelinei Pestrițu, a împlinit 5 ani. Părinții i-au organizat o mega petrecere în stil Barbie
sursă foto: Instagram

Fetița fostei prezentatoare TV a împlinit 5 ani pe 3 august, iar vineri a avut parte o zi de naștere plină de surprize. Adelina Pestrițu a reușit să organizeze și în acest an o petrecere inedită în stil Barbie, iar totul a fost decorat în nuanțe de roz.

Tort de patru etaje și focuri de artificii

Intrarea a fost decorată cu multe baloane roz, iar covorul pe care invitații au pășit a fost în aceeași nuanță.

Adelina Pestrițu și-a dorit ca totul să fie perfect și ca micuța ei să se simtă bine alături de prietenii ei. La petrecere, Zenaida a avut candy bar cu tematica Barbie, un salon de înfrumusețare, unde toți copiii s-au înghesuit să își schimbe look-ul, fetițele au avut codițe împletite cu extensii roz, iar băieții și-au colorat părul cu spray.

Tortul a fost cu patru etaje iar invitații au avut parte și de o mică surpriză, un foc de artificii impresionant. Și Adelina Pestrițu a respectat tema petrecerii și a ales o rochie într-o nuanță de roz și sandale în aceeași nuanță.

Vedeta a făcut un gest nobil chiar de ziua fiicei sale. Adelina Pestrițu a luat legătura cu o asociație care se ocupă de copiii fără posibilități, astfel că a făcut o donație consistentă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`