Zanni și Cristi Mitrea, scandal în direct: „Nu ai bun simț! Nu ești cizelat!”. Cum a reacționat câștigătorul Survivor (FOTO)

Zanni și Cristi Mitrea, scandal în direct: „Nu ai bun simț! Nu ești cizelat!”. Cum a reacționat câștigătorul Survivor (FOTO)
Sursa foto: Zannidache Robert Edmond / Facebook

Zanni s-a declarat „împlinit, complet”, acum că a câștigat și Survivor All Stars. Dar nu toți s-au bucurat de succesul său. Cristi Mitrea l-a acuzat că se comportă urât cu oamenii și că n-are bun simț.

Zanni, reacție după ce a câștigat Survivor All Stars

„Mă simt bine, împlinit, complet. Acum trei ani nu mă simțeam complet, știam că urmează Survivor All Stars. Punctul meu forte a fost experiența de viață. Dacă primești totul de mic, nu înveți să te descurci singur. Cu banii câștigați vreau să-mi iau un teren la munte și să construiesc cabane pentru retreat-uri, cum sunt în Bali”, a spus Zanni, în emisiunea „La Măruță”, potrivit Click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

El a intrat discret în platou în timpul unei discuții, iar Cristi Mitrea i-a reproșat că nu l-a salutat.

„El să mă salute, să mă respecte, și atunci îl salut și eu pe el. El face show-uri pe seama mea!”, i-a replicat Zanni.

Zanni și Cristi Mitrea, ceartă în direct

„Îmi place la Zanni că știe să se motiveze și să motiveze pe alții. Nu îmi place caracterul lui, cum se exprimă și se comportă cu oamenii. Trăiești în bula ta și crezi că nimeni nu are dreptul să-și exprime părerea. Jumătate din oamenii de acasă nu te plac”, a spus Mitrea.

El i-a mai reproșat lui Zanni că „nu ai bun simț! Nu ești cizelat!”.

În schimb, câștigătorul ”Survivor All Stars” a spus că el măcar a fost sincer și transparent, spre deosebire de unii dintre adversarii săi, care „m-au înjurat în spatele camerei” și „sunt huligani”.

„Este adevărat că nu ai nevoie de un caracter prietenos ca să câștigi Survivor! Trebuie să-i elimini pe ceilalți! E un concept dureros, dar necesar”, a mai afirmat Zanni.

El a precizat apoi că i-ar fi dat trofeul Ștefaniei Ștefan, pentru că „ea a fost o femeie pură sufletește” sau lui Delea, care „nu era cel mai bun sportiv, dar avea un caracter frumos”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital