Zanni, dezvăluiri inedite despre cum a fost umilit înainte de a deveni celebru: „Eram tatuat și urât…”

Zanni, dezvăluiri inedite despre cum a fost umilit înainte de a deveni celebru: „Eram tatuat și urât...”
Sursa foto: Instagram/ @zannidache

Zanni a avut o copilărie grea și a trebuit să se descurce singur, înainte de a deveni celebru. El a câștigat Survivor All Stars 2024, competiție în urma căreia a obținut o sumă importantă de bani.

Când nu era cunoscut în întreaga țară, Zanni a fost supus mai multor abuzuri, chiar și atunci când a încercat să își găsească un loc de muncă. Pe atunci i s-a spus că este urât și că sperie clienții pentru că are tatuaje.

Zanni a fost umilit la un loc de muncă, pentru că avea tatuaje

De-a lungul timpului, înainte de a deveni celebru, Zanni a fost nevoit să treacă prin mai multe momente dificile, însă acestea l-au ajutat să învețe una dintre cele mai mari lecții din viața lui: să nu accepte să fie înjosit de nimeni.

„În primele zile toți trebuia să facem ceva, ni se dădea ceva de făcut. Eram ajutor de bucătar, că la ospătărie nu mă primeau pentru că eram tatuat și urât. Îmi spuneau că le sperii clienții și să trec înăuntru. Am muncit înăuntru. Mi-au pus ăia șorțul pe mine și spală aici, freacă aici, fă așa. Am învârtit aluatul, au văzut cât de bine mă pricep și mi-au zis doar asta să fac.

A vorbit una urât că voia pauză înainte de pauză. Ea avea pauze între pauze, puse de ea așa. Și-a dat șorțul jos și nici nu l-a dat jos să îl plece. L-a dat jos să îl pună pe mine, să mă anunțe că am mai multă treabă de făcut pentru că trebuie să îi fac și ei treaba.

Mi-a zis să fac acolo și i-am spus că indiferent că sunt în prima zi, nu vorbește așa cu mine, suntem de la egal la egal. Am zis că ne dăm șorțul jos și ne luăm la bătaie, nu există așa ceva. Toată treaba asta de justițiar, de corectitudine pleacă din copilărie. 10.000 de picioare în cap, la ultimul picior în cap m-am ridicat și am zis că de aici se opresc toate picioarele în cap.

Când cineva vorbește urât, se rățoiește, vrea să înjure sau să scuipe, se trezește ăla de la 16 ani, care a zis că nu mai ia niciun picior în cap. Orice picior în cap, se întorc 100 în capul vostru”, a povestit Zanni, potrivit VIVA.

Suma pe care Zanni a obținut-o după ce a câștigat Survivor All Stars 2024

Zanni a câștigat Survivor All Stars 2024, iar acest lucru i-a adus o sumă destul de mare în conturi. Pe lângă cecul în valoare de 100.000 de euro, Zanni a fost remunerat cu 5.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut-o în competiție.

Survivor a durat 20 de săptămâni, deci acesta a mai primit 100.000 de euro. În total, câștigătorul competiției a primit 200.000 de euro.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ZANNI (@zannidache)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`