William și Kate sărbătoresc a 13-a aniversare a nunții. S-au căsătorit după 8 ani de relație

William și Kate sărbătoresc a 13-a aniversare a nunții. S-au căsătorit după 8 ani de relație
Sursa Foto: Hepta/ Victoria Jones/PA Wire/dpa

Prințul și Prințesa de Wales își sărbătoresc luni cea de-a 13-a aniversare a nunții. Kate, care face chimioterapie pentru un cancer nedezvăluit, s-a căsătorit cu viitorul rege William în 2011, după opt ani de relație.

Prinții de Wales trec prin cea mai dificilă provocare

Perechea se confruntă cu cea mai dificilă provocare de până acum pe fondul diagnosticului prințesei, Kate făcând apel la timp, spațiu și intimitate în timp ce își continuă tratamentul, scrie Independent.

Ea și-a lăudat soțul pentru sprijinul său în timpul celor „câteva luni incredibil de grele pentru întreaga noastră familie” într-un mesaj emoționant adresat națiunii luna trecută, în care și-a anunțat știrile despre sănătate.

„A-l avea pe William alături de mine este o mare sursă de confort și liniștire”, a spus ea.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a povestit că diagnosticul ei a fost un șoc imens și că ea și William „au făcut tot ce ne stă în putință pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii”.

Prințul s-a întors la muncă după sărbătorile de Paște, când au petrecut timp de calitate cu cei trei copii ai lor, Prințul George , Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Louis și-a sărbătorit a șasea aniversare marți, iar Charlotte împlinește nouă ani pe 2 mai.

William și Kate au lansat o nouă fotografie needitată a lui Louis direct pe rețelele de socializare pentru a marca ziua cea mare a tânărului, pentru a le mulțumi celor care doresc bine și pentru a evita tumultul din cauza fotografiei de Ziua Mamei a prințesei, modificată digital.

Cum s-au cunoscut cei doi

Parteneri de viață de mai bine de 20 de ani, William și Kate s-au cunoscut la Universitatea St Andrews din Fife, Scoția.

William a spus în interviul lor de logodnă: „Evident că ne distram împreună, amândoi avem un foarte bun simț al umorului despre lucruri”.

Prințesa l-a numit un „partener iubitor” care „m-a susținut foarte mult în momentele bune și, de asemenea, în momentele rele”.

S-au căsătorit într-o mare ceremonie de basm în Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011.

Mireasa a purtat o rochie complexă de culoarea fildeș cu aplicații de dantelă, concepută de Sarah Burton de la Alexander McQueen, în timp ce mirele era îmbrăcat în tunică roșie a Gardienilor Irlandezi.

William și Kate și-au întâmpinat primul copil George în 2013, urmați de Charlotte în 2015 și Louis în 2018.

Ei au împărtășit suișuri și coborâșuri, de la sosirea copiilor lor și sărbătorirea jubileului până la moartea regretatei regine și, mai recent, diagnosticul de cancer al regelui.

Cele treisprezecelea aniversări de nuntă sunt marcate în mod tradițional cu cadoul de dantelă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)