Will Smith este pălmuit în mod repetat în timpul unei scene din filmul Bad Boys 4, într-un apropo la incidentul de la Oscar: „Un fel de exorcism pop”.

Will Smith este pălmuit în mod repetat în timpul unei scene din filmul Bad Boys 4, într-un apropo la incidentul de la Oscar: „Un fel de exorcism pop”.
Will Smith, la Premiile Oscar din 2022 / Foto: Hepta.ro

Personajul lui Will Smith, Mike Lowrey, este pălmuit în mod repetat de Marcus Burnett, al lui Martin Lawrence, în timpul unei scene din Bad Boys: Ride or Die.

Personajul Mike jucat de Smith are un atac de panică

Momentul pare să fie un apropo la incidentul în care a fost implicat Smith la Decernarea Premiilor Oscar de acum doi ani, când a urcat pe scenă la spectacolul de premiere și l-a pălmuit pe Chris Rock în fața a milioane de oameni, potrivit Variety.

În scena din filmul de acțiune, personajul Mike jucat de Smith are un atac de panică, când Marcus, partenerul său detectiv, jucat de Lawrence, îl plesnește de mai multe ori pentru a-l ajuta să iasă din stare.

Momentul a atras reacții din partea mulțimii care a asistat la avanpremiere, publicul gândindu-se eveident la palma de la Oscar.
În recenzia sa pentru Variety, criticul Owen Gleiberman a descris scena ca pe o „referință directă” la momentul premiilor Oscar, numind scena „un fel de exorcism pop”.

El scrie: „Îl „pedepsește” pe Smith, își bate joc crunt de transgresiunea lui și, poate, în acest Nick Schager, critic pentru Daily Beast, a menționat acest moment în recenzia sa, numindu-l „un apropo lipsit de gust la palma celebră, menit să strice imaginea lui Smith”.


Criticul de la New York Post Johnny Oleksinski a scris despre scenă: „Cea mai bună parte din Bad Boys: Ride or Die e aproape de sfârșitul filmului, atunci când Martin Lawrence îl plesnește pe Will Smith și strigă „băiat rău!”. Ce păcat că se petrece doar în film.”

Smith, în vârstă de 55 de ani, și-a cerut scuze pentru incidentul de la Oscar, considerând comportamentul său „inacceptabil”. Actorul a demisionat de la Academia de Arte și Științe Cinematografice, care i-a interzis să participe la evenimentele sale timp de 10 ani.

Regizorii Adil El Arbi și Bilall Fallah, care au făcut și continuarea din 2020 Bad Boys for Life, au declarat recent că scenariul încă e în schimbare după palma de la Oscar și că evenimentele reale au modelat povestea celei mai recente tranșe.

„Dacă te uiți la film, vezi că există unele paralele între ceea ce se întâmplă în film și viața reală”, au spus ei. Regizorii au adăugat: „Există o legătură între viața reală și povestea filmului”.
Bad Boys: Ride or Die apare în cinematografe pe 7 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:34 - Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)
20:41 - NATO, despre Mircea Geoană: A obținut autorizație de securitate și a lucrat în mod consecvent în sprijinul Alianței transatlantice și în apărarea valorilor democratice ale NATO
20:36 - O româncă de 27 de ani a murit, la serviciu. Deși leșinase cu câteva ore înainte, șefii acesteia nu au lăsat-o să meargă acasă
20:26 - Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din Brăila: „Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Continuăm împreună pe acest drum, pentru familii, comunități și pentru viitorul României” (FOTO)