Vlad Gherman s-a tuns la zero! Actorul urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție: „Fraților, am emoții …” (VIDEO)

Vlad Gherman s-a tuns la zero! Actorul urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție: Fraților, am emoții ... (VIDEO)
Sursa foto: captura video Instagram / @vladgherman_oficial

Vlad Gherman și-a șocat fanii cu ultimul clip publicat pe Instagram. Celebrul actor s-a filmat în timp ce s-a tuns la zero singur. Curând, urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție, este vorba despre un nou implant de păr.

„Regret decizia asta”

 „Atenție! Să nu vă sperie poza de la Reel! Sunt în regulă! Mă rog… nu am toate țiglele pe casă, asta-i clar, dar consider că acest video nu mai are nevoie de nici o prezentare! Urmează implantul!”, a precizat Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad a precizat că oricum a terminat cu proiectele și filmările, așa că e un moment bun de a se tunde de tot.

“Fraților, am emoții pentru că astăzi facem un experiment, un test care poate să fie foarte, foarte stupid și greșit din multe puncte de vedere. Și asta pentru că am terminat toate proiectele.

Nu mai am serial, nu mai am film, nu mai am nimic de făcut și vreau o schimbare. Așadar, astăzi, împreună cu voi, o să mă tund singur, urmează să îmi fac încă un implant de păr. Practic, oricum sunt forțat să fiu tuns scurt.

Așadar, de ce să nu imortalizam acest moment de prostie maximă, care poate, totuși, o să iasă extraordinar, deși sunt șanse foarte mici.

(…) Mamă, e prea scurt.

Arăt ca un personaj… O, Doamne. Regret decizia asta. Deci, dragilor, scopul a fost că oricum urma să mă tund, m-am tuns singur, urmează implantul săptămâna viitoare.

M-am convins, cred că o să mă duc să plâng”, a spus actorul în clipul publicat pe Instagram.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit în această vară

În această vară, Vlad Gherman s-a căsătorit cu Oana Moșneagu. Cei doi s-au bucurat de o nuntă de vis, cu multe momente speciale și emoționante.

Evenimentul a ținut până la ora 5:00, iar toți cei ce au rămas până atunci s-au distrat pe cinste.

Oana Moșneagu a mărturisit că are și câteva regrete. Soția lui Vlad Gherman regretă că evenimentul a fost pus la punct pe ultima sută de metri. De asemenea, a fost nemulțumită că nunta a avut loc duminica, iar majoritatea invitaților au fost nevoiți să plece devreme.

„Nu am schimba multe, dar ziua nunții, da. Am ales duminica din mai multe motive, printre care disponibilitatea locației, pe care noi am rezervat-o cu foarte puțin timp înainte, mult prea puțin ca să mai prindem o zi de sâmbătă liberă vara. Fiind zi de duminică, mulți invitați au plecat la puțin timp după ora 1 dimineața, mai ales cei care aveau filmare de dimineața devreme sau cei care nu și-au luat liber a doua zi de la muncă”, potrivit viva.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:18 - Marcel Ciolacu, întrebat despre deficit: Nu este o nenorocire, mai ales că 84% sunt bani puși în investiții; 2025-2026 e cea mai mare provocare în ceea ce privește investițiile pentru România (VIDEO)
22:12 - „E un mediu plăcut, în care vii cu drag”. În ce afacere a investit Ionuț 10.000 de euro
22:01 - Câți bani a plătit o turistă la o cafenea din Paris. Reacția internauților
21:51 - Marcel Ciolacu, de părere că informațiile privind miniterenul de golf de la vila de protocol din Neptun a Președintelui trebuie descretizate: „Vorbim de bani publici și este normal să știm cum s-au cheltuit” (VIDEO)
21:43 - Marcel Ciolacu a dezvăluit care este filmul său preferat, pe care îl recomandă și românilor: „Sunt de modă veche”
21:34 - 11 decese din cauza virusului Marburg în Rwanda. OMS avertizează că există risc de răspândire internațională / În Germania, două persoane aflate în izolare au fost testate negativ
21:31 - Ciocolata Dubai, produsă în România. Desertul care a devenit viral pe rețelele de socializare
21:19 - Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte