Viviana Sposub se reprofilează după ce a pierdut finala „Bravo ai stil”. Iubita lui George Burcea a luat o decizie radicală

O vedetă de la „Neatza cu Răzvan si Dani” va prezenta o emisiune de divertisment la Kanal D. Foto: Facebook/Viviana Sposub.

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului „Bravo, ai stil” s-a încheiat sâmbătă, 5 februarie. Viviana Sposub a pierdut marele premiu. Concurenta  a eșuat în încercarea ei de a câștiga finala competiției.

Viviana Sposub, prima reacție după marea finală

Viviana Sposub spune că e mulțumită pentru tot ce i s-a întâmplat pe parcursul concursului. Iubita lui George Burcea nu cedează și se gândește să se reprofileze. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Ruxi a câștigat marele premiu de la „Bravo, ai stil”. Cum va cheltui 100.000 de lei: „Îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ”

„Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fața voastră pentru că ați fost alături de mine, pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat. Sunt fericită că v-am câștigat pe voi. Le felicit pe fete, o felicit pe Ruxi”, a afirmat Viviana Sposub, citată de Elle.

Iubita lui George Burcea se lansează în lumea fashion

Tânăra a îndrăgit lumea modei și se gândește să se reprofileze. Se pare că experiența acumulată în cadrul show-ului  „Bravo, ai stil” a inspirat-o să-și construiască o carieră de succes în industria frumuseții.

„Având în vedere reacțiile oamenilor, atunci când am cântat în cadrul emisiunii, mă gândesc serios să fac ceva în direcția asta. Sunt conștientă că e nevoie de foarte multă muncă și că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar sunt pusă pe treabă și tot ce mi s-a întâmplat în emisiune îmi dă cumva zvâc pentru ceea ce urmează în cariera mea după Bravo, ai stil!”, a explicat Viviana Sposub pentru fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)